I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

1-Daagse Cursus Raindrop Massage Technique in Amsterdam Noord

Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.

Doordat deze oliën van zeer hoge therapeutische kwaliteit zijn, ruiken ze niet alleen lekker, maar hebben effect op alle systemen en stelsels in ons lichaam. Bijvoorbeeld hormoonstelsel, circulatiesysteem, spijsverteringssysteem en luchtwegen. Doordat je lichaam in balans gebracht wordt werkt het zelfhelend vermogen en afweersysteem optimaal. Waardoor de bron van vele klachten aangepakt wordt en symptomen verdwijnen.

Tijdens de cursus krijgt je informatie en achtergrond over de gebruikte oliën en technieken waarna je het geleerde meteen in praktijk gaat brengen. Tijdens het praktijk gedeelte geef je en ontvang je een behandeling, zodat je het ook zelf kunt ervaren.

Docent Anneloes Mulder heeft zelf de Raindrop Technique geleerd bij Susan Neary en is een door Young Living gecertificeerde trainer. Susan heeft de techniek geleerd bij dr. David Steward, die nauw heeft samengewerkt met Gary Young bij het ontwikkelen van de Raindrop Technique. Dichter bij de bron kun je in Nederland haast niet zitten.

Heb je zelf de Young Living oliën van de Raindrop Kit? Dan zijn de kosten voor de cursus 150 euro. Dit is inclusief een handleiding in het Nederlands en een certificaat van deelname.
Heb je de oliën niet, dan kan je voor 25 euro extra mijn oliën gebruiken, of je koopt meteen de complete kit (met een waarde van 212 euro) voor 175 euro extra.

Voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. De lunch graag zelf meenemen.

Op deze locatie geldt een minimum aantal deelnemers van 6 en maximaal 10 deelnemers.

Je kunt je aanmelden en betalen via de link bij tickets.
Graag bij het aanmelden opgeven op welke datum/locatie je de cursus wilt volgen, of je eventueel mijn oliën wilt gebruiken en of je een massagetafel mee kunt nemen. Bij Noord Straalt hebben we de mogelijkheid om de aanwezige massagetafels te gebruiken.


Datum bij Noord Straalt: 9 augustus 2020

Tijd: 9:00-17:30 uur

Heb je vragen dan kun je altijd contact met Anneloes opnemen via deze link 
Of koop meteen een kaartje voor deze dag via deze link