praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Reiki & Healing

Reiki healing bij Pamela

 

Reiki is een alternatieve vorm van geneeswijze waarbij ik via de handen met universele energie werk. Reiki komt oorspronkelijk uit Japan (1922) en is gericht op harmonie met jezelf en je omgeving, geluk en spirituele groei.
In 2011 startte ik mijn studie tot reiki practitioner en in 2017 behaalde ik mijn diploma Reiki Master via de Alianza Española de Reiki in Barcelona. Ik werk als therapeut volgens de traditie van Usui Ryōhō Reiki.

Gedurende ons leven krijgen we op bepaalde momenten allemaal te maken met blokkades door traumatische ervaringen of stress. Hierdoor sluiten of vervuilen onze chakra’s, ook wel energiecentra genoemd. Door middel van reiki kanaliseren we de ki (Japans), ofwel de universele energie, om blokkades op te heffen en een goede energiestroom te bevorderen.

Tijdens de sessie lig je gekleed op je rug op de massagetafel. Met een pendel ga ik langs je chakra´s door deze boven verschillende plekken van je lichaam te houden. Op deze manier controleer ik op eventuele blokkades. Hierna plaats ik mijn handen op verschillende delen van je lichaam zodat de energie vrij kan stromen naar de plekken waar deze het hardst nodig is; op deze manier worden blokkades opgeheven. Mogelijk plaats ik dan ook kristallen en mineralen zoals toermalijn en witte of roze kwarts naast je of op je lichaam.

Wanneer je reiki ontvangt voel je vaak dat je in een diepe staat van ontspanning raakt, in combinatie met een gevoel van warmtestromen door je hele lichaam. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar ontspanning of een behandeling vanwege een bepaalde gezondheidsklacht, iedereen heeft baat bij reiki.

Wil je meer weten over reiki of heb je interesse in een healing sessie? Ga dan naar https://www.gingerandyoga.com of neem contact me op via e-mail pamela@gingerandyoga.com of telefonisch op 06-39 38 84 82.

 

Reiki bij Esther

reiki perla rosa amsterdam, reiki amsterdam noord, reiki NDSM, reiki esther zwietink

Ben je uit balans en zoek je naar inzicht en balans in je leven, dan kan reiki je veel bieden. 
Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een massagetafel. Mijn handen zullen eerst boven je lichaam gaan om te voelen hoe het met je energie is. 
Daar waar het nodig is zullen mijn handen dan ofwel boven je lichaam ofwel op je lichaam gelegd worden. 
De meeste mensen ervaren warmte en voelen energiestromen. Na de behandeling krijg ik vaak terug te horen dat klachten verminderd zijn of volledig verdwenen zijn. 

De klachten waarvoor mensen bij mij komen zijn uiteenlopend; vermoeidheid, disbalans, emotionele klachten, fysieke pijn, langdurige klachten, onverklaarbare klachten die in het medische circuit niet opgelost konden worden maar wel om verlichting vragen. 
Let wel: dit is geen behandeling ter vervaning van een arts. 

Voor meer informatie: www.perlarosa.nl of mail naar perlarosadanst@gmail.com

Reiki bij Paula

Paula Knauff van Reikipraktijk De Eik geeft bij ons ook reiki.

06 2430 3389
www.reikipraktijkdeeik.nl

Hélena - Healing hands and sounds

Healing hands - Iedere hand is helend als hij met liefde wordt uitgereikt.

Zo ontdekte ik de kracht van mijn handen,toen ik een vriendin met chronische pijn als vanzelf aanraakte met mijn handen op de plek van de pijn. Zij gaf mij terug dat ze de dagen daarna minder pijn ervoer. Aanvankelijk kon ik dat nauwelijks geloven, maar iedere keer opnieuw bleek het effect daar. Sindsdien ben ik zoekende welke bestaande behandelvorm het beste past bij wat ik van nature al doe. Zo heb ik nu Reiki gevolgd en Cranio-sacraalhealing. Beide vormen zijn gericht op  het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Waar stress het immuunsysteem onderdrukt en belemmert, doet ontspanning het
tegenovergestelde: het geeft het immuunsysteem een boost, net zoals een diepe slaap dat zou
doen. De behandelingen die ik geef brengen je in een diepe staat van ontspanning, waardoor
jouw immuunsysteem aan het werk kan gaan op de plek waar aandacht nodig is.
Healing sounds - Klank is een manifestatie van de geest.

Alles is energie. Elke vorm van energie heeft een bepaalde trillingsfrequentie, net als de verschillende tonen van muziek. Energie kan van vorm veranderen bijvoorbeeld onder invloed van kou of warmte, met andere woorden, door in contact te komen met een andere energie met een andere frequentie. De oorspronkelijke energie gaat dan mee-resoneren met de andere energie.Vanuit deze gedachte zet ik klanken in (via klankschalen, sjamaantrommels, of de chrotta- cello bijvoorbeeld) om daar waar trillingen stagneren of vertraagd zijn, weer te activeren. Benieuwd hoe dat in de praktijk eruit kan zien?
Kom het ervaren! Zet je voeten op de klankkast van de chrotta-cello en voel hoe de resonans
door je lichaam gaat, of voel hoe het geluid van een klankschaal langs al je chakra’s beweegt, of
voel hoe je hartslag mee gaat doen met de rustige impulsen van de sjamaantrommel.
Voor een afspraak, neem contact op via: Psychekracht.