praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

(Aan)raken en haptotherapie

(Aan)raken en haptotherapie

Sigrid Weitenberg, haptotherapeut

Wist je dat…. Amsterdam-Noord en Noord Straalt mij raken?
Amsterdam-Noord: stad en tegelijk dorp. Overvaren met de pont. De rust van Waterland en de drukte van de Van der Pekstraat. Uiteenlopende mensen en ruimte voor groen. Het maakt mij blij. 
Blij word ik ook van Noord Straalt. Een plek waar vanuit hart en gevoel wordt gewerkt en waar verbinding en contact voorop staan. Ik voel mij hier thuis.  

Wist je dat… haptotherapie helpt bij het (her)ontdekken van wat jou raakt en beweegt?  
Soms weet je niet zo goed wat bij je past en wat je wil. Je ervaart stress en onrust en zit niet lekker in je vel. Door bepaalde gebeurtenissen of de dagelijkse drukte ben je het contact met jezelf kwijtgeraakt. Haptotherapie helpt je bij het herstellen van dit contact zodat een eigen levenshouding ontstaat. Hiermee kun je je leven en je relaties vormgeven op een manier die jou raakt en bij jou past. 

Wist je dat… aanraken een belangrijk onderdeel is van haptotherapie? 
In de haptotherapie staat het lichaam centraal: alles wat je voelt en ervaart uit zich in het lijf. Ook emoties en ervaringen uit het verleden worden hier opgeslagen. Haptotherapie herstelt het contact met jouw lichaam en jouw gevoel. Als haptotherapeut doe ik dit door middel van gesprekken, aanraken en oefeningen. 
Er ontstaat inzicht in spanningen in het lijf, in emoties en patronen. Inzicht dat je helpt bij het bewust(er) reageren en het maken van stappen om zo meer energie en plezier te hebben. 
Wil je meer weten over haptotherapie of een afspraak maken voor een intake? Neem dan gerust contact met me op. 

 

Sigrid Weitenberg, 06-44708093, praktijklevenmetgevoel@gmail.com