praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ademcirkel 

Ademcirkels kunnen een fijne eerste kennismaking zijn met ademwerk. Een ademcirkel is eigenlijk een ademsessie, maar dan in groepsverband. Door ook in de ademcirkel ontspannen en met aandacht te ademen, brengen we opgeslagen energie (vastgezet in de vorm van fysiek of emotioneel ongemak) weer in beweging. Het mooie aan ademen in groepsverband is dat je je eigen proces hebt, maar met elkaar een energetisch veld creëert, waarin je elkaar versterkt. Dit schept verbondenheid en diepe herkenning van thema’s die we allemaal tegenkomen. 

Ervaar je regelmatig stress? Vind je het moeilijk om je gevoelens te uiten? Of pieker je veel? Je ademhaling brengt je terug naar het hier en nu, helpt je om beter te ontspannen, meer ruimte te ervaren en minder in je hoofd te zitten. 

Met je adem breng je nieuwe energie naar opgeslagen spanning, blokkades en patronen waardoor je ze echt kunt doorvoelen en loslaten. Doordat je ruimte maakt en weer voller kunt ademen, kun je het leven letterlijk voller leven: durven vertrouwen op je gevoel en jouw plek in de wereld innemen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met ademwerk. Als je last hebben van epilepsie, glaucoom, hartklachten, psychische problemen nu of in het verleden of ben je zwanger, neem dan van te voren contact met ons op.

*Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus laat BREATHFUL minstens 48 uur van te voren weten als je verhinderd bent zodat we iemand anders deel kunnen laten nemen. (Bij afzegging binnen 48 uur worden de kosten in rekening gebracht.)

Kosten ademcirkel (1.5 uur): 45,- euro.
Kosten ademcirkel met yoga (2 uur) 55,- euro.

Noord Straalt
Tt. Vasumweg 24D
1033 SC Amsterdam

– Woensdag 17 mei van 19.30 tot 21.00 @Noord Straalt – met Janine Mulder
– Woensdag 28 juni van 19.30 tot 21.00 @Noord Straalt

Aanmelden kan hier.