praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.
Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Coaching  middels verschillende methoden. 

Met heel veel liefde stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Mandy, 32 jaar, en sinds dit jaar ben ik gestart metb "Coachingspraktijk Vooruitgang in jezelf." 
Vanaf oktober sluit ik mij aan bij Noord Straalt. Mijn motto is: meer leven voor iedereen.

Een baan, een opleiding, een huishouden, een sociaal leven en daarbij ook goed voor jezelf zorgen. Het kan soms voelen alsof je alle ballen probeert hoog te houden. En dat kan erg vermoeiend zijn. Ik help mensen om weer in balans te komen. Meer rust en moeiteloosheid te ervaren. Weer met volle teugen te kunnen genieten van het leven. 

Mijn unieke bijdrage: nuchtere Amsterdammer, spiritueel, juridisch geschoold, moeder, HSP, gemotiveerd, positief en vol in beweging.

Als Effortless coach en Mind Eye Power(MEP) practitioner bied ik een breed pakket om blokkades los te laten. Hierbij kun je denken aan ademen in hartcoherentie om meer rust te ervaren en door middel van simpele oogbewegingen (MEP) reset je je brein bij een specifieke angst zoals hoogtevrees. Naast coachtrajecten is het ook mogelijk om enkele sessies te boeken voor specifieke klachten. Spreekt je dit aan? Ik nodig je graag uit voor een gratis ontdekkingssessie om te kijken wat bij jou past. Meer informatie lees je op mijn website www.vooruitganginjezelf.nl. Ook kun je mij volgen op insta vooruitgang_in_jezelf