praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Esther Zwietink 

Zalige helende massages bij Esther Zwietink:

20 jaar geleden ben ik begonnen met masseren. Naast het leiden van het centrum Noord Straalt, heb ik mijn eigen goedlopende massagepraktijk Perla Rosa. 
Masseren is echt mijn passie! 
Het geeft me veel plezier wanneer mensen door de massages ondersteund worden in het verminderen van stress- en burn-out klachten. Maar ook het aanpakken van fysieke klachten vind ik geweldig om te doen. 

Massage ondersteunt het bewustwordingsproces van lichaam en geest. 
Je komt tot rust maar ook tot inzicht, tot preventieve zelfzorg en je komt in je kern.

Je werkt er op een ontspannen manier aan weer te stralen, en je kracht en plezier te herpakken. 

Tevens bied ik: 
Zwangerschapsmassageeven niet je kindje hoeven dragen maar zelf gedragen worden. 
Je licht onstpannen en comfortabel in zij-ligging. Ondersteund door kussens waar ze maar nodig zijn. 
In de massage masseer ik grotendeels jou. Maar ik maak ook op een zeker moment echt contact met je kindje. Elk kindje reageert weer anders op de massage. Het ene kindje wordt juist actief en beweegt onder mijn handen. Het andere kindje valt samen met de mama in slaap... 

Cranio-massage. Bij deze vorm van massage werken we met de onderliggende emotionele spanning bij spierspanning. Een heel mooie manier om inzicht te krijgen in je patronen en triggers. 
Je lichaam vertelt je alles. Met deze methode leer je ernaar te luisteren. 

Vlindermassage: deze vorm van massage komt voort uit shiatsu massage. Bij een vlindermassage werk ik met het centraal zenuwstelsel. Door dit op een zeer zachte manier te masseren, kalmeert het en zal het parasympatisch zenuwstelsel aangesproken worden. Dit systeem heb je nodig om op diep niveau te herstellen. Mensen zijn positief verrast over het grote effect van deze vlinderzachte aanraking op energiebanen. 

Bekijk mijn webstite voor meer informatie over mijn praktijk: www.perlarosa.nl
Tot ziens! Stralende groet. Esther.