praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

gewichtsconsulent en beweegcoach, ook voor sporters, kinderen en bij hormonale klachten

Mens sana in corpore sano (Een gezonde geest in een gezond lichaam)

Je lichaam is een ingenieuze fabriek waarin allerlei stofwisselingsprocessen plaatsvinden. In die fabriek zijn koolhydraten de brandstof, vetten de voedingstof, eiwitten de bouwstenen en vezels de smeerolie. En om dat alles optimaal te laten functioneren en te onderhouden, moet je gezond en gevarieerd eten en regelmatig bewegen. Kortom, als je goed voor je lichaam zorgt, zorgt die ook goed voor jou. 

Sprookjes bestaan niet
10 kilo afvallen in een week? Of een wonderpil slikken die alle noodzakelijke koolhydraten, vetten, eiwitten vitaminen en mineralen in je lichaam aanvult? Al lijken we ons steeds bewuster van onze gezondheid, helaas bestaan sprookjes nog steeds niet en moeten we echt zelf aan de slag, willen we gezonder worden.

We worden dus voortdurend aangemoedigd om gezonder te eten, maar hoe pak je dit aan? Afvallen is moeilijk en vaak helpen diëten slechts tijdelijk. Overal hoor en lees je over gezonde voeding, verantwoord afvallen, gezonde vetten of goede en slechte suikers. Iedereen lijkt de waarheid in pacht te hebben. Maar hoe weet je nu wat waar is en wat niet, hoe begin je en hoe voorkom je dat je weer in oude gewoontes vervalt? 

Kies voor duurzame verandering
Het enige dat echt werkt is een aanpassing van je levensstijl. Ben je klaar met teleurstellingen en kies je voor een duurzame verandering? Ik kan je helpen. 

Ik leer je hoe je een gezonde leefwijze kunt ontwikkelen en vasthouden. Want je wilt natuurlijk dat je inspanningen ook op de lange termijn effect hebben. 

Je kunt bij mij terecht voor:

     .   Gewichtsbeheersing, aankomen of afvallen

 • Sport, voeding en supplementen 

 • Hormonale veranderingen 

 • Kind & voeding

 

Ik vind het belangrijk om te weten wat voor type je bent, wat bij je past en wat je verwachtingen zijn. Tijdens het intakegesprek stel ik je dan ook veel vragen. Over wat je doel is bijvoorbeeld of hoe snel je je dit wil bereiken. Door jouw wensen en doelen te bespreken, kan ik vaststellen welk traject het beste bij je past en weet jij wat je te wachten staat. Een voedings- en bewegingsadvies maak ik daarom altijd op maat.

Waarom Slimmer Support?

 • Blijvend resultaat

 • Persoonlijk traject, passend bij jouw leefstijl

 • Meer energie en betere prestaties 

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Antoinette Aris , mijn bedrijf heet Slimmer Support en ik coach mensen naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

Mijn nieuwsgierigheid naar wat voeding met je lichaam doet, is oneindig en heeft mij bewogen een opleiding tot gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en voedingscoach te volgen. Hierdoor kan ik de hele dag bezig zijn met waar ik blij van word en tegelijkertijd anderen inspireren en aanzetten tot een gezonder leven.

Je fit voelen en in balans zijn begint met goede voeding. Wil je een gezonde leefstijl en een gezond gewicht? Wil je dit behalen en behouden door lekker, gevarieerde en gezond te eten? Wil je meer energie? Start vandaag en bereik je doel aan de hand van een persoonlijk en realistisch plan van aanpak met praktische keuzes. Wordt energieker, presteer beter en weet wat je eet. 

Verwacht van mij geen ‘dieethypes’ of ingewikkelde adviezen. Ik geloof in eerlijk, puur eten en geef praktische tips die goed aansluiten op het ritme van de dag en voor iedereen geschikt zijn. Ik coach je, zodat je je kan doelen kan halen, leer je om slimme keuzes te maken en leer je niet opnieuw in het oude patroon terug te vallen. 

Het traject
Mijn coaching traject bestaat uit:

 • Een uitgebreid intakegesprek

 • Een analyse van wat je eet, je beweeggewoontes en levensstijl

 • Een lichaamsanalyse incl. metingen

 • Een uitgebalanceerd voedingsadvies op maat

 • Coaching sessies die je helpen je gezonde doelen te bereiken en die je helpen van je slechte gewoontes af te komen en je bewust maken van gezonde voeding, voldoende bewegen en rust.

 • Op verzoek een uitgewerkt weekmenu

 • Extra vervolgconsulten ter ondersteuning 

Met het voedingsadvies houd ik rekening met de juiste balans in koolhydraten vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen, en stem die af op jouw situatie. Maar ook kijk ik naar jouw ideale energiebehoefte, gewicht en vetpercentage, passend bij je leeftijd. 

Ik zal je altijd aanraden wat je in jouw situatie het beste kunt eten maar ik geef je ook alternatieven om te variëren. Het belangrijkste is dat je het goed kunt volhouden en je gemotiveerd blijft. Tijdens een vervolgconsult bespreken we de lastige momenten, leer ik je hoe je etiketten moet lezen, tip ik je met gezonde tussendoortjes en draag ik alternatieve recepten aan voor ontbijt, lunch en diner. 

Gedurende het hele traject ben ik je sparringpartner en begeleid ik je, zodat je je gestelde doelen niet uit het oog verliest en die ook echt gaat behalen. Of je nu wilt aankomen, afvallen of je prestatieniveau wilt verbeteren. 

Opleiding en samenwerkingsverbanden

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en heb een BGN-erkend diploma. Naast gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en voedingscoach ben ik aanvullend gespecialiseerd op het gebied van Sport, Voeding en Supplementen, Vrouwen en Hormonen en Kind en Natuurlijke Voeding, Leefstijlcoach en Beweegconsulent.  

Neem contact met mij op via deze link.