I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Healy: frequentie therapie 

Sinds enige tijd gebruikt Anneloes Mulder de Healy voor zichzelf en haar gezin en ze is er zeer enthousiast over.

De Healy is een klein apparaatje dat je lichaam energetisch in balans brengt d.m.v. frequentie-therapie. Hij staat zelfs geregistreerd als medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, skeletpijn, fibromyalgie, migraine, depressie, angst en aanverwante slaapstoornissen.

Anneloes: "Wat ik na 2 weken gebruik gemerkt heb: de pijn in mijn golf-elleboog is weg, mijn migraine was afgelopen week een stuk minder, ik voel me kiplekker, slaap zeer goed en wordt uitgerust wakker, mijn man voelt zich energieker, mijn zoon is rustiger en zit beter in zijn vel".

En dat allemaal door de Healy. Je draagt het apparaatje bij je en je kunt ondertussen gewoon doen waar je mee bezig bent. Werken, huishouden, sporten, relaxen of zelfs slapen. Hij doet zijn werk en jij plukt er de vruchten van.
Ook te gebruiken voor dieren!

Wil je meer weten over de Healy, Anneloes wil je graag meer vertellen.

Op haar website https://essentialfreedom.nl kun je meer lezen en Anneloes bereiken. Of mail naar: info@essentialfreedom.nl

Af en toe is er ook een Zoom presentatie in het Engels. Hier wordt de filosofie en het ontstaan van de Healy verteld. Welke uitvoeringen er zijn en wat de mogelijkheden zijn. Heb je interesse, laat het weten dan krijg je de link.