praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Houdingstherapeut
Patrick van Enschot 

Patrick van Enschot, houdingstherapie, pijn, pijnklachten, oefeningen, coliose, stenose en hernia, Egoscue-methode, Tony Robbins,

Heb je al langer last van bepaalde (pijn)klachten? Ben je hiervoor al bij verschillende behandelaars geweest?
Heb je al eens overwogen dat je klachten met je houding te maken hebben? Met houdingstherapie volgens de Egoscue-methode werk je aan het verbeteren van je houding met als resultaat een functioneler en klachtenvrij lichaam.

Ook zorgt een betere houding voor betere sportieve prestaties. Dus wil je 10 minuten van je halve marathontijd afhalen, dan ben je ook aan het juiste adres. Houdingstherapie werkt holistisch en gaat uit van de gedachte dat het lichaam als een eenheid moet samenwerken, en richt zich niet op de symptomen of de plek van de pijnklachten. Zo komen knie- of schouderklachten vaak voort uit afwijkingen in de bekkenstand. Alleen door het hele lichaam te bekijken kun je tot de echte bron van de klachten komen.

Door middel van een uitgebreide houdings-scan stel ik in samenwerking met jou, afgestemd op jouw doelen en hierbij geholpen door kunstmatige intelligentie, een programma op van eenvoudige oefeningen die je weer dichterbij de perfecte houding zullen brengen.

Deze oefeningen doe je dagelijks thuis en regelmatig bekijken we je voortgang en passen het programma aan. De tijd die je wilt oefenen is aan jou, in principe kun je al met 5 minuten per dag verschil maken maar voor een snellere verbetering raad ik 20-25 minuten als minimum aan. Het is dus essentieel dat je thuis (of elders, bijvoorbeeld op kantoor of op de sportschool) oefeningen wilt doen.

Houdingstherapie is een ‘hands off’ therapievorm waarbij ik je in principe niet aanraak maar juist uitleg welke oefeningen je kunt doen en hoe je deze moet uitvoeren om tot een optimaal resultaat te komen. Daarom is deze therapievorm ook uitermate geschikt voor digitale therapievormen zoals e-mail of Skype. Je hoeft hiervoor dus niet eens naar de praktijk te komen.

Het is gebleken dat ook klachten van complexe rugaandoeningen als scoliose, stenose en hernia met houdingstherapie goed te verlichten zijn.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Mail naar info@houdingstherapie-hercules.nl en kijk ook eens op

de website www.houdingstherapie-hercules.nl, hier staan ook een aantal gratis mogelijkheden en oefeningen op om mee te beginnen.

Of bel of app naar 06-15690361 om je vraag te stellen.

Houdingstherapie volgens de Egoscue-methode wordt (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars.

Ik hoor graag van je! Patrick van Enschot, Houdingstherapeut gecertificeerd door het Egoscue Instituut”