Ook bij Noord Straalt: 
COVID Revalidatie
bij restklachten na Corona

> Direct aanmelden <

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Beperkingen vanwege Corona-maatregelen?
Bekijk ons ONLINE AANBOD

Ruimte huren. Of liever nog teamlid worden!

Werk je op het gebied van gezondheid, spiritualiteit of educatie en ben je op zoek naar praktijk- of workshopkruimte en zie je voordeel in samenwerken in een team van gelijkgestemden? Of zoek je een fijne flexwerk-plek?

Wij verwelkomen professionals die met ons willen samenwerken in de community van Noord Straalt. Maar ook puur huren van ruimte is in beperkte mate mogelijk.

Noord Straalt heeft meerdere ruimtes, allen gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar per trap (we hebben een traplift). Zo zijn er:
- twee behandelruimtes van 14 m2 met massagetafel, met daaraan geschakeld een ruimte met een grote tafel, stoelen en kasten. Elke ruimte is in totaal ongeveer 28 m2
- een kleine groepsruimte van 35 m2, met daaraan geschakeld een kleed- en bergruimte van 7 m2
- een grotere groepsruimte van 42 m2

De ruimtes zijn gemeubileerd, met o.a. kasten voor materialen van werkers. Aanvullend zijn gratis stoelen, (massage)tafels, yogamatten, meditatiekussens, dekens, whiteboards, geluidsapparatuur en een beamer beschikbaar. Er is een pantry met koelkast, waterkoker, filterkoffie-apparaat, magnetron, tosti-apparaat, servies en bestek. Op de gang zijn er kluisjes voor persoonlijke bezittingen.

Voor docenten en cursisten van buiten Amsterdam hebben we in beperkte mate logeergelegenheid. Dit is op een andere locatie, op 5 kilometer afstand van ons centrum. Bel Eric voor meer informatie.

We zijn goed bereikbaar. Per openbaar vervoer: met de veerpont vanaf het Centraal Station en vanaf de Pontsteiger Houthaven naar NDSM. Vandaar is het 7 minuten lopen naar Noord Straalt.
Of met bussen 35 en 36 uit Noord (halte Atatürk). En vanaf Amsterdam CS en Zaandam de lijnen 391, 394 (halte Klaprozenweg).

Met de auto neem je vanaf de A10 de afslag S118 naar de Klaprozenweg. Daar ga je bij een stoplicht de ms Van Riemsdijkweg op (richting NDSM-plein/pont) en meteen weer linksaf. Er is volop parkeerruimte voor de deur, betaald tussen 9:00 en 19:00 uur, op zondag tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,30 per uur). 

Noord Straalt is gelegen aan de rand van het NDSM terrein, waar veel bijzondere activiteiten zijn, inclusief horeca, hotels en events. Er worden nu in de buurt veel woningen/appartementen gerealiseerd waardoor je steeds meer mogelijkheden hebt om nieuwe klanten aan te trekken!  Noord is enorm in opkomst. Dus spring er tussen! 

 

Kennismaken? Graag!
Om kennis met ons te maken bevelen we het informatie-uur aan, eens per maand op zondag van 20:00-21:00 uur. Dit kan zowel zowel persoonlijk als online. Zie de agenda voor de actuele data. 
Dan maak je kennis met Noord Straalt als werkplek, hoor je meer over onze community, krijg je praktische informatie en leer je Esther en Eric kennen. Wij zijn ook heel benieuwd naar jou! 
Het is prettig als je je vooraf telefonisch of per mail aanmeldt. Tot dan!

We vinden het fijn om ook over jou meer te weten te komen. Je kunt vrijblijvend het vragenformulier onder aan deze pagina downloaden en ingevuld terugsturen naar info@noordstraalt.nl