I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Ruimte huren

Werk je op het gebied van gezondheid, spiritualiteit of educatie en ben je op zoek naar praktijk- of workshopkruimte?
Of zoek je een fijne flexwerk-plek?
Wij verwelkomen professionals die met ons willen samenwerken in de community van Noord Straalt. Maar ook puur huren van ruimte is in beperkte mate mogelijk.

Noord Straalt heeft meerdere ruimtes, allen gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar per trap (we hebben een traplift). Zo zijn er:

- twee behandelruimtes van 14 m2 met massagetafel, met daaraan geschakeld een ruimte met een grote tafel, stoelen en kasten. Elke ruimte is in totaal ongeveer 28 m2
- een kleine groepsruimte van 35 m2, met daaraan geschakeld een kleed- en bergruimte van 7 m2
- een grotere groepsruimte van 42 m2, overdag in gebruik als flexwerkplek

 

De praktijkruimtes zijn volledig gemeubileerd, de groepsruimtes hebben kasten. Aanvullend zijn stoelen, (massage)tafels, yogamatten, meditatiekussens, dekens, whiteboards, geluidsapparatuur en een beamer beschikbaar. Er is een pantry met koelkast, waterkoker, filterkoffie-apparaat, magnetron, tosti-apparaat, servies en bestek. Op de gang zijn er kluisjes voor persoonlijke bezittingen van gasten.

Voor docenten en cursisten van buiten Amsterdam hebben we in beperkte mate logeergelegenheid. Dit is op een andere locatie, op 5 kilometer afstand van ons centrum. Bel Eric voor meer informatie.

We zijn goed bereikbaar. Per openbaar vervoer: met de veerpont vanaf Centraal Station en vanaf de Pontsteiger Houthaven naar NDSM en nog 7 minuten lopen. Of met bussen 35 en 36 (halte Atatürk) en 391, 394 (halte Klaprozenweg).

Met de auto neem je vanaf de A10 de afslag S118 naar de Klaprozenweg. Daar ga je bij een stoplicht de ms Van Riemsdijkweg op (richting NDSM-plein/pont) en meteen weer linksaf. Er is volop parkeerruimte voor de deur; kosten: 1,30 euro per uur; vóór 9:00 en na 19:00 uur is parkeren gratis. 

Noord Straalt is gelegen aan de rand van het NDSM terrein, waar veel bijzondere activiteiten zijn, inclusief horeca, hotels en studentenhuisvesting. Er worden nu in de buurt veel woningen/appartementen gebouwd waardoor je als therapeut veel mogelijkheden hebt om nieuwe klanten aan te trekken!  Noord is enorm in opkomst. Dus spring er tussen! 

 

Voor meer informatie en om kennis te maken met mede-ondernemers in Noord, bevelen we het informatie-uur aan, eens per maand op zondag van 20:00-21:00 uur. Zie de agenda voor de actuele data. Gepland staan:
- 2 augustus 2020
- 6 september 2020
- 4 oktober 2020
- 8 november 2020
- 6 december 2020

Je maakt dan kennis met Noord Straalt als werkplek, krijgt praktische informatie en leert Esther en Eric (en mogelijk andere medestralers) kennen. Het is prettig als je je vooraf telefonisch of per mail aanmeldt. Tot dan!

We vinden het fijn om ook over jou meer te weten te komen. Je kunt het vragenformulier onder aan deze pagina downloaden en ingevuld terugsturen naar info@noordstraalt.nl