praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ruimte huren. Of liever nog teamlid worden!

Werk je op het gebied van gezondheid, persoonlijke groei, spiritualiteit of educatie en ben je op zoek naar praktijk- of workshopkruimte? En zie je voordeel in samenwerken in een team van gelijkgestemden? Of zoek je een fijne flexwerk-plek?
Wij verwelkomen professionals die met ons willen samenwerken in de community van Noord Straalt. Maar ook puur huren van ruimte is in beperkte mate mogelijk.
DIT IS AL JAREN ONZE WERKWIJZE EN MET SUCCES. HELAAS IS HET SUCCES ZO GROOT DAT WE NU (2023) VRIJWEL GEEN RUIMTE MEER HEBBEN VOOR NIEUWE MEDESTRALERS OF HUURDERS. EIGENLIJK IS ER ALLEEN NOG PLEK IN DE AVONDUREN EN IN WEEKENDS.


Noord Straalt heeft meerdere ruimtes op twee adressen (24A en 24D), allen gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar per trap (we hebben een traplift op nr 24A). Zo zijn er:
- vier gemeubileerde behandelruimtes van 14 m2 of meer met massagetafel,
- op 24A een groepsruimte van 42 m2, tevens in gebruik als praktijkruimte (met massagetafel)
- op 24D de spiegelzaal, groot 44 m2, geschikt voor cursussen, workshops en trainingen.

De ruimtes zijn gemeubileerd, met o.a. kasten voor materialen van werkers. Aanvullend zijn gratis stoelen, (massage)tafels, yogamatten, meditatiekussens, dekens, whiteboards en een beamer beschikbaar. Er zijn twee pantrys met koelkast, waterkoker, filterkoffie-apparaat, magnetron, kookplaatje, tosti-apparaat, servies, bestek, enz. Op de gang bij 24A zijn kluisjes voor persoonlijke bezittingen.

We zijn goed bereikbaar. Per openbaar vervoer: met de veerpont vanaf het Centraal Station en vanaf de Pontsteiger Houthaven naar NDSM. Vandaar is het 7 minuten lopen naar Noord Straalt.
Of met bussen 35 en 36 uit Noord (halte Atatürk). En vanaf Amsterdam CS en Zaandam de lijnen 391, 394 (halte Klaprozenweg).

Met de auto neem je vanaf de A10 de afslag S118 naar de Klaprozenweg. Daar ga je bij een stoplicht de ms Van Riemsdijkweg op (richting NDSM-plein/pont) en meteen weer linksaf. Er is volop parkeerruimte voor de deur, betaald tussen 9:00 en 19:00 uur, op zondag tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,30 per uur). 

Noord Straalt is gelegen aan de rand van het NDSM terrein, waar veel bijzondere activiteiten zijn, inclusief horeca, hotels en events. Er worden nu in de buurt veel woningen/appartementen gerealiseerd waardoor je steeds meer mogelijkheden hebt om nieuwe klanten aan te trekken!  Noord is enorm in opkomst. Dus spring er tussen! 

Kennismaken?
Om kennis met ons te maken bevelen we het informatie-uur aan, eens per maand op zondag van 20:00-21:00 uur. Dit kan zowel zowel persoonlijk als online. Zie de agenda voor de actuele data. 
Dan maak je kennis met Noord Straalt als werkplek, hoor je meer over onze community, krijg je praktische informatie en leer je Esther en Eric kennen. Wij zijn ook heel benieuwd naar jou! 
Het is prettig als je je vooraf telefonisch of per mail aanmeldt. Tot dan!

We vinden het fijn om ook over jou meer te weten te komen. Je kunt vrijblijvend het vragenformulier onder aan deze pagina downloaden en ingevuld terugsturen naar info@noordstraalt.nl