praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ja en Nee tegen de juiste voeding specifiek voor JOU: Kim Vogel.

Ja en Nee tegen de juiste voeding specifiek voor JOU: Kim Vogel.

Begin december einde van de dag kwam een moeder met haar dochter voor een intakeconsult.
De dochter had al lange tijd enorme last van vermoeidheid, diarree, zware benen, geen eetlust en totaal geen energie.
Ze zaten beide tegenover me en waren echt wanhopig. Bij de huisarts weggestuurd met prikkelbaar darmsyndroom en leer er maar mee leven.
Na een uitgebreide voedingsanamnese en uitleg dat ik haar kon helpen mits ze haar voedingspatroon echt ging omgooien, zei ze volmondig JA ga ik doen. Ik wil alles doen om mee beter te voelen.
Ze ging naar huis met veel nieuwe informatie en een darmmicrobioomonderzoek. Dan krijgen we inzicht in de disbalans in haar darmen en ontstekingen. Na een paar weken zagen we elkaar weer om de uitslag te bespreken. Het was redelijk goed gelukt om nee tegen suikers en gluten te zeggen en ja tegen groenten, goede vetten en regelmaat. Uit het onderzoek kwam een hele hoge zonuline waarde. Ook wel bekend als 'lekkende darm'. Ook waren er bepaalde slechte bacteriën verhoogd en de goede heel laag.
Dit was goed te behandelen met de juiste ondersteuning met supplementen en probiotica. Zowel moeder en dochter waren blij dat er iets uit het onderzoek was gekomen en dat het aangepakt kon worden. De volgende keer zagen we elkaar na zes weken en het was zo bijzonder, ik zag een heel ander persoon voor me zitten. Haar ogen straalden en ze was vol energie. Ze voelde zich zo veel beter en was dankbaar dat ze JA het gezegd op dit traject en deze verandering in haar voeding en leefstijl.
Meer lezen van Kim: klik hier. 
 #krachtvanvoeding #orthomoleculaire therapie #darmonderzoek