praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Jaargroep zing je vrij door Nynka Delcour 

Houd je van (samen)zingen en zelfonderzoek? Heb je soms het gevoel dat je het wel uit wil roepen, keihard zou willen huilen, of dat je zou willen jubelen en galmen maar dat iets je tegenhoudt? Ben je toe aan iets nieuws in jezelf ontdekken? Wil je leren om meer ruimte in te nemen, of is er iets dat je graag los wil laten? Het zijn stuk voor stuk goede redenen om mee te doen aan het jaarprogramma
Zing Je Vrij.

In deze Verdiepingsgroep Stembevrijding die loopt van eind september tot half mei, ga je jezelf helemaal omarmen. We onderzoeken en bewandelen de zeven inspirerende stappen van de eeuwenoude Latifa-mediatie: accepteren, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben en bereid zijn. Door stembevrijding, mantra-zingen, stilte, meditatie en lichaamsgerichte oefeningen creëer je meer verbinding met jezelf en je omgeving, en ervaar je meer levensvreugde en ruimte.

Wat kan je verwachten?
* Zeven zondagen stembevrijding met een kleine veilige groep
* Liefdevolle, enthousiaste en ervaren begeleiding van Nynka en Milou
* Een individuele stembevrijdingssessie in Zangatelier Landsmeer
* Verdiepende thuisopdrachten

Optioneel: extra individuele sessie stembevrijding met korting bij Nynka
Optioneel: Bad van Zang en Klank van Nynka en Milou met 10% korting
Optioneel: reading of massage met korting van Esther Zwieting bij la Perle Rosa

Wat zeggen deelnemers van de vorige verdiepingsgroepen:

"Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan met de verdiepingsgroep van Nynka en Milou. Ik voel me vrijer en blijer."

"Stembevrijding in een groep. Oei… Weerstand, angst, ongemak, frustratie, gêne, alle moeilijke gevoelens komen voorbij. Nynka draagt (met collega Milou) zorg voor een veilige bedding, inclusief warme aanmoedigingen. Hierdoor voel ik meer en meer ruimte om alles er te laten zijn, erbij te blijven, er geluid aan te geven. En daarnaast durf ik ook gewoon plezier en stevigheid te voelen."

"Het is geen stembevrijding, het is zelfbevrijding!"

 

Wie zijn wij en wat drijft ons
Ik ben al ruim 30 jaar zangcoach en ik vind het nog steeds een prachtig vak. In de loop der jaren ben ik me naast zangtechniek steeds meer gaan verdiepen in het proces van het zingen. Hoe kan ik iemand helpen om vrijer te zingen? Wat zit er in de weg dat graag gehoord wil worden? Ik werk graag met adem-en lichaamsgerichte oefeningen, want ons lichaam is ons instrument als we zingen, en vertelt ons vaak meer dan ons hoofd.
De opleiding tot Stembevrijder van Jan Kortie voelde als thuiskomen, en gaf me alle tools om nog meer te doen wat ik als zangcoach eigenlijk al deed; mensen helpen om meer zichzelf te worden doormiddel van zingen. Daarnaast ben ik koordirigent en geef ik mantrabijeenkomsten en Troostconcerten. De kracht en de magie van samen zingen blijft me verbazen, het is zo verbindend. Een individuele stembevrijdingssessie geven vind ik heel mooi om te doen, je kan een uur lang de diepte in met iemand, maar wat er met stembevrijding in een groep gebeurt vind ik minstens zo bijzonder. Het samen zingen en solo zingen voor elkaar over wat er op dat moment leeft, zorgt ervoor dat er verrassend snel een veilige en fijne groep ontstaat, waarin iedereen steeds meer van zichzelf durft te laten horen. De groep gaat als het ware zichzelf dragen.

Milou van der Veen en ik kennen elkaar van de Opleiding Ode an die Freude, de opleiding tot Stembevrijder van Jan Kortie, en we hadden vanaf het eerste moment een klik. We geven samen met veel plezier mantra-avonden met klankbaden. Milou is naast stembevrijder ook soundhealer en coach. Ze assisteert me bij de Verdiepingsgroepen Stembevrijding, en dat ervaar ik als een groot cadeau. Milou is voor mij als een frisse jonge wind met een enorme berg humor en wijsheid.

"Ik wil wel, maar durf niet…"
“Maar ik kan helemaal niet zingen”

 

Het goede nieuws is: dat hoeft ook niet. Het gaat bij stembevrijding niet om mooi, knap of goed zingen, maar om wat er in jou leeft en gehoord wil worden. Alles in je doet ertoe en kan gezongen worden.
“Maar is dat niet heel zwaar?”
Het kan soms best confronterend en uitdagend zijn, maar je mag uiteraard altijd je eigen grens aangeven. Alles gebeurt met en vanuit liefde, en er wordt ook heel veel gelachen en gevierd. En er is de muziek die alles optilt en transformeert.
“Ik wil wel, maar vind het eng om mezelf in een groep te laten horen” .
Dan is deze groep juist de plek waar je dat veilig kan oefenen. Jezelf laten horen vraagt inderdaad moed, maar levert vaak heel veel op. Iedereen vindt het spannend en steunt elkaar. De groep voelt al snel als een veilige bedding, wat niet betekent dat je verantwoordelijk bent voor het proces van die ander. Iedereen loopt zijn eigen weg, en toch ben je samen op pad als groep. Daarom verwachten we wel van je dat je je echt voor zeven keer verbindt aan de jaargroep.


Praktische informatie:
Data en tijden 2024: zondag 29 september, 20 oktober, 24 november 2025: 19 januari, 9 maart, 13 april en 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur.
Plaats: De groepsbijeenkomsten vinden plaats bij Noord Straalt in Amsterdam Noord. De individuele sessies in Zangatelier Landsmeer. De reading of massage (van Esther) en het Bad van Zang en Klank vinden plaats in Noord Straalt.
Prijs: €1025,00 inclusief btw en de individuele sessie Stembevrijding (€85,00) in Zangatelier Landsmeer (Factuur voor ondernemers mogelijk).

Vroegboekkorting: Voor 1 juli 2024 betaal je €975,00
Deze prijs is exclusief de bij te boeken reading of massage bij Perla Rosa met korting (€75,00 ipv €95,00), en/of de bij te boeken extra individuele sessie Stembevrijding bij Nynka ( 65,00 ipv € 85,00) en een Bad van Zang en Klank met 10 % korting.

Wil je jezelf opgeven of meer weten, stuur een mailtje naar: info@nynkadelcour.nl
(Betalen in 2 termijnen kan, maar je verbindt je bij aanmelden aan de hele jaartraining. Restitutie is niet mogelijk. Wel kunnen we kijken of er bij onverhoopt verhinderd zijn iemand van een mogelijke wachtlijst je plek in kan nemen.)