praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Happy Aloha September

Deze hele maand zijn bij Eric alle lomilomi massages op donatie, dus niet alleen op Happy Aloha Friday.
Deze actie is er voor de slachtoffers van de natuurbranden op Maui in Hawaii. Wil jij ook een heerlijke Hawaiiaanse lomilomi massage en tegelijk het goede doel steunen? Boek dan je massage bij Eric. Meer info hier. 

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons STRALEND MAGAZINE ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Maak kennis met je intuïtie

Intuitie... Je hoort er zo vaak over. 
Maar wat is dat nou? Het betekent letterlijk "innnerlijk zien." Een dieper weten of aanvoelen. 
Tijdens deze avond ervaar je in twee uur enkele aspecten van intuïtie. Met simpele oefeningen die in je dagelijks leven gemakkelijk in te zetten zijn. 
De antennes van onze intuïtie kregen we cadeau bij onze geboorte! Maar waarom durven we die dan niet zo goed meer in te zetten? 

Deze avond is een kennismaking. Het kan als losse workshop ervaren worden. Mocht het naar meer smaken: in september begint de jaaropleiding Mediumschap. Is er nog plek en schrijf je je hiervoor (of voor de volgende opleiding) in, dan wordt het geld van deze workshop daarvoor in mindering gebracht. 

Kom gezellig samen en beleef een mooie avond! 

Kaartje kopen:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/intuitie
Datum: 4 juli 
Tijd: 19:15-22:00 (inloop 19:00) 
Investering: 25,00
Meer informatie voor alle opleidingen: 
https://www.perlarosa.nl/mediumschap-opleiding-en-training-