praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Om een beeld te krijgen van de LEAP sessies klik dan HIER

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process 

LEAP is een overdracht van Kundalini energie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel Kundalini ontwaking genoemd.
LEAP is het pad van overgave dat je begeleid naar je essentie – uit je hoofd, in je hart.
Met een kinderlijke nieuwsgierigheid geef je je over aan de magie van jouw levensenergie, waar spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid kunnen optreden.
Ben je nieuwsgierig wat het proces voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom tijdens de groepssessie.
Zie de Agenda en bij Evenementen voor de data van de groepssessies.


Het boeken van een privésessie is ook mogelijk.
Kijk op www.innerforce.nl voor meer informatie en het boeken van een sessie.
Of mail naar cindyschroers@outlook.com

Blog: 

 

Energetisch lichaamswerk: Veel minder “zweverig” dan je denkt.  
Iedereen heeft er weleens last van. Moe, overprikkeld, het gevoel dat je hoofd vol zit. Je hebt een laag energie niveau. Maar wat is nu eigenlijk energie?  

Ons hele lichaam bestaat uit atomen en moleculen die op verschillende frequenties trillen. En zelfs de objecten om ons heen vibreren op verschillende frequenties.  Denk er eens over na... Alles om ons heen verkeert in een staat van trilling, van het kleinste deeltje tot de grootste ster. Zelfs onze gedachten en emoties zijn trillingen. Het is allemaal gewoon energie! 

Wist je dat je hersengolven ook bijdragen aan je algehele vibratie? Onze gedachten en emoties creëren elektrische signalen die gemeten kunnen worden op een EEG machine.  Wetenschappers hebben ontdekt dat bepaalde hersengolven genezing, creativiteit en gelukzalige bewustzijnstoestanden kunnen bevorderen. Muziek kan deze hersengolven op positieve wijze beïnvloeden.  

 

Tijdens LEAP (Lifeforce Energy Awakening Proces) maken we gebruik van deze trillingen.  
We maken gebruik van de vibratie uit de levensenergie in onszelf en om ons heen. In combinatie met muziek veranderen deze je hersengolven.  
De trillingen uit dit proces hebben een diepgaand effect op hoe jij je voelt, doordat ze je trillingsniveau verhogen.  

Je kunt bijvoorbeeld de energie voelen door je lichaam, beelden zien, of letterlijk je lichaam voelen bewegen tijdens een sessie.  
Dit kan diepe realisaties en inzichten geven, een toename van energie geven, maar ook het gevoel van lekker in je vel zitten stimuleren.