I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Online sessies en lessen

Egoscue houdingstherapie 

Houdingstherapie volgens de Egoscue-methode is altijd al een "hands off" methode geweest, geen behandeling waarbij ik je aanraak maar een coaching hoe jij pijnvrij kunt worden en je doelen kunt behalen. 100% van het werk dat ik doe kan online. Het is misschien even wennen maar probeer het zeker eens, bijvoorbeeld met een gratis quick scan. Skype, Zoom of FaceTime zijn mogelijk en zelfs e-mail! Iedereen heeft wel eens last van rug, nek of schouders of kan tips gebruiken voor thuiswerken! Ten overvloede: een fysiek bezoek is nog steeds mogelijk omdat ik makkelijk 1,5 meter afstand kan bewaren.
Voor meer informatie: 
https://www.houdingstherapie-hercules.nl/pete-egoscue/

Orthomoleculaire therapie 

 

In deze tijd waarin veel mensen een stap terug nemen of juist extra hard moeten blijven werken, is het enorm belangrijk om naar je lichaam te blijven luisteren en goed voor jezelf en elkaar te zorgen. Misschien heb je juist nu de tijd om je gezondheidsklachten aan te pakken en wil je weten hoe dat op een natuurlijke manier kan. Bij Natural Health Coaching kan je terecht voor een consult via videobellen. Dit is net als face -to-face alleen dan digitaal. Je maakt een afspraak per email of telefoon en je ontvangt een bevestigingsmail met een link voor het digitale consult (zoom avg goedgekeurd). Voor meer informatie of een afspraak: info@naturalhealthcoaching.nl (06 41474430) Of kijk op: https://naturalhealthcoaching.nl/

Feldenkrais therapie 


Iedereen zit op dit moment gespannen het nieuws te volgen. Blijf rustig zitten, maar zit met meer aandacht!
Op maandagen en donderdagen om 21:00 uur kun je jezelf en je lijf bewuster leren waarnemen. De online Feldenkrais-lessen van Erik Winkelmann zijn nu gratis via Zoom te volgen. En misschien zie je Feldynand ook het een en ander uitleggen! Benieuwd wie Feldynand is? Hij is de hulp van Erik en laat exact zien wat er in het lichaam met het skelet gebeurt! 
Meld je aan op www.bewustdoorbeweging.nl en ontvang een link. 

 

Kung Fu Flow 

 

Met Kung Fu Flow oefeningen kun je ontspannen. Je wordt lichter door het loslaten van stress. De bewegingen zijn verrassend en verfrissend. Het helpt je vitaal en wat vrolijker door deze tijd heen. Neem even de ruimte voor jezelf en doe mee met een les op maandagochtend om 9.30 of woensdag om 19.00. De lessen zijn op basis van een donatie. De helft ervan gaat naar Noord Straalt. Dat fijne, warme centrum waar we zo graag komen ondersteun ik graag. Wil je meedoen? Stuur een email naar info@aleidbouten.nl met Ja! Ik antwoord met informatie zodat je mee kunt doen. Iedereen is van harte welkom. Wil je een keer met je hele gezin mee doen? Dan plannen we een privé zoom sessie. Tof om de vakantie sleur te doorbreken met wat monkey moves. 
Wil je meer weten? Kijk dan op deze website: 
https://www.aleidbouten.nl/

Reading

Het mooie van een reading is dat je niet persé bij elkaar hoeft te zijn. Dus deze tijd met Corona maakt dat readings gewoon door kunnen gaan. Want we spreken elkaar via videobellen of Skype.
In het eerste deel van de reading stem ik me af op jou. Zodra ik afgestemd ben praat ik over wat ik bij je voel. Dat kan heel breed zijn. Het kan gaan over emoties, dingen waar je tegenaan loopt, wat je weerhoudt of wat dan ook.
Vaak zie ik ook waar bepaalde patronen vandaan komen. Die hebben vaak een oorsprong toen je al veel jonger was.
Door daar zicht op te krijgen, word je je veel bewuster van de patronen die je nu hebt. Door bewustwording hiervan kun je je patronen beter doorbreken.
Meestal staat er in een reading bovendien een overleden dierbare klaar die een boodschap door wil geven. In mijn readings werk ik altijd met overleden dierbaren die jou bekend waren. Ofwel uit verhalen omdat diegene voor jouw geboorte al overleden was. Ofwel je hebt deze dierbare zelf gekend. Je weet vooraf nooit wie er langs zal komen om een boodschap door te geven. Het is mooi vooraf even na te gaan wie je gekend hebt en of je nog herinneringen hebt van hen.
Wil je meer weten? Kijk dan op deze website: 
https://www.perlarosa.nl/