praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Psych-K

PSYCH-K

Mijn naam is Bregje Jonkhart. Ik werk als relatie- en psychosociaal therapeut bij NoordStraalt en in mijn eigen praktijk: Jonkhart & Ziel. In 2018 ontdekte ik een voor mij nieuwe methode: PSYCH-K®.

De basis van PSYCH-K® is dat het de overtuigingen en angsten die jou ervan weerhouden het leven te leiden zoals je dat wilt, opspoort en transformeert naar overtuigingen die wel vóór je werken. Zo creëer je een vrijer en gebalanceerder leven met meer ontspanning en innerlijke rust.

Hieronder staan slechts enkele voorbeelden van wat je zou kunnen aanpakken door middel van PSYCH-K®.

  • Angsten opheffen die je in de weg zitten: zoals faalangst, examenvrees, angst voor hoogtes, angst om te rijden.
  • Je eigen spirituele groei versterken.
  • Belemmerende zaken uit het verleden loslaten.
  • Zorgen voor een betere gezondheid: bv. door meer te sporten,  af te vallen, beter te slapen, te stoppen met roken, drinken of andere gewoontes die je als belemmerend ervaart.
  • Stress in je leven aanpakken: het gevoel veranderen dat jij altijd alles goed moet doen, geen fouten mag maken, altijd je lijstjes af moet hebben voordat je mag ontspannen…
  • Algehele gevoelens van onzekerheid of neerslachtigheid aanpakken, of het gevoel dat de dingen niet gaan zoals je zou willen.
  • Je dromen waarmaken: klaar maken om eindelijk dat te doen wat je graag wilt maar niet goed durft, zoals bv. voor jezelf beginnen, een presentatie geven, een relatie aangaan of juist beëindigen.

Ik ontdekte PSYCH-K®, door dit artikel in de Optimist. Als gedragswetenschapper was ik gewend te onderzoeken waar belemmerende  overtuigingen en angsten vandaan komen en het was mijn ervaring dat het mensen vaak vrij veel inspanning kost om hun overtuigingen vervolgens te veranderen.  Om te werken met PSYCH-K® is het niet nodig het verleden te onderzoeken. Ik kon daarom niet geloven dat deze methode zou kunnen werken. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt door de combinatie van het cognitieve, lichaamsgerichte en spirituele dat samenkomt in deze methode.  Al na 2 sessies van zo’n 20 minuten was mijn snelweg angst, waar ik al 10 jaar mee worstelde,  verdwenen. Sterker nog: ik heb nu plezier in het rijden op de snelweg! Inmiddels heb ik alle PSYCH-K®. cursussen gevolgd en gebruik ik deze methode regelmatig. Nog steeds verbaas ik me over  de simpelheid en effectiviteit van deze methode.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens ervaren hoe een PSYCH-K® sessie in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact met me op, of kijk op mijn site voor meer informatie.

 bregje@jonkhartenziel.nl / 06-46320983

https://www.jonkhartenziel.nl/wat-is-psych-k/