praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE
Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Stoppen met roken 

Mijn naam is Nico van Hemessen
Mijn praktijk is Life coaching in Haarlem en Amsterdam regio

Na een lange loopbaan in de IT en telecommunicatie ben ik 5 jaar geleden mijn coachings praktijk gestart.
De focus ligt op het begeleiden van mensen naar een rookvrij en fitter leven.
De basis van mijn begeleiding is gebaseerd op persoonlijke verbinding, vertrouwen en respect.
De overstap naar een leven zonder roken is niet altijd even makkelijk maar gelukkig hoor ik vaak  van mijn cliënten dat het meevalt. Het perspectief en uitvoering naar een leven zonder roken geeft  een enorme push voor je zelfvertrouwen.
Omdat ik zelf ook gerookt heb weet ik hoe dit een stuk van je vrijheid inneemt, en hoe fijn het is  om het achter je te laten. 1 van de belangrijkste beslissingen in mijn leven in ieder geval !


Coaching en training door Nico is gebaseerd op veel levenservaringen, een 3-jarige opleiding intuïtieve ontwikkeling en opleidingen in onder meer motiverende gespreksvoering en cognitieve gedragsverandering ACT (Acceptance Commitment Therapy).
Inmiddels heb ik vele begeleidingstrajecten gedaan de afgelopen jaren en heel veel geleerd van mijn cliënten, want samen krijgen we het voor elkaar.
Ga met me mee op de rookvrije en fitter weg, MentorYou !
Lees
hier meer over mij.