praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

6 juli 202 Wereldkusdag

6 juli 202 Wereldkusdag

Ik wist niet van het bestaan van deze dag af, totdat ik een paar maanden geleden met mijn Noord Straalt
collega´s de jaarkalender met ´de dag van´ doornam.
Ik schreef de wereldkusdag in mijn agenda. Het leek me als relatietherapeut leuk daar iets mee te doen. Dat was nog voor corona tijd..
Nu heeft de dag een rare bijsmaak. Wie mag je kussen op die dag? Je geliefde (mits je in één huis woont?). Je beste vriendin, je moeder? Moeten we creatieve kus manieren gaan verzinnen? Luchtkushandjes door de lucht blazen?
Ik hoop volgend jaar op deze dag mensen op de Dam te zien met bordjes met: ‘free kisses’, als uitbreiding op de ‘free hugs’. Omdat het weer ‘veilig’ is om te kussen wie en wanneer we maar willen.
Wereldkusdag doet me denken aan de vijf talen van de liefde. Chapman ontdekte dat mensen op 5 verschillende manieren hun liefde tonen. Eén daarvan is lichamelijke aanraking, waaronder ook het kussen valt (waarschijnlijk zijn die afstandelijke luchtkushandjes dus geen vervanging voor het echte kussen). De meeste mensen hebben een voorkeur en je bent geneigd om je partner je liefde te tonen in je eigen taal. En die taal verstá je ook het beste. Maar wat als jullie niet dezelfde taal spreken? Misschien hou jij enorm van kussen maar is je partner niet zo aanrakerig. Dan voel je je misschien afgewezen, terwijl hij of zij je op een ándere manier liefde toont. Hoog tijd dus om je te verdiepen in deze talen. Welke taal spreek jij? Doe de test! 
https://www.jonkhartenziel.nl/test-jouw-liefdestaal/