praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Zwangerschap

Esther Zwietink: 

 

Tijdens de zwangerschap is een massage voor je lichaam een must. 
Je spieren en banden worden wat meer belast. 
Afhankelijk van hoe ver je bent in de zwangeschap, kiezen we de meest comfortabele houding voor je uit. Je kunt op je  zij liggen. Met kussentjes en steuntjes wordt je lichaam heerlijk comfortabel gedragen. Maar je mag ook op het speciale zwangerschapskussen liggen. De buik-  en borst- uitsparingen maken dat je tot ver in je zwangerschap "op je buik" kunt liggen.  
Het grootste deel van de massage zal uitgaan naar het lichaam jou, de aanstaande moeder. Je mag bijkomen, ontspannen en helemaal bijkomen. 
Maar een deel van de massage zal ook uitgaan naar je kindje. Ik olie je buik in en maak eerst heel rustig contact met je kindje voordat ik je buik masseer. Waar gewenst geef ik na de massage een korte karakterschets van je kindje! 

Een moeder omschreef laatst aan het eind van de massage: "ik voelde zelfs dat mijn kindje helemaal ontspande in mijn buik toen je mijn buik masseerde."
Deze vorm van massage vind ik een van de meest wonderlijke. Ik verwelkom niet één, maar twéé mensen op de massagetafel! 

Wil je deze massage ontvangen? Jezelf een mooi kado geven? Of juist een zwangere vriendin? 
Neem dan gerust contact op met Esther van
www.perlarosa.nl 

Lieve ontspannen groet!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlene Höning

 

Massage heeft veel gezondheidsvoordelen, zoals een verhoogde bloed- en lymfecirculatie, evenals verlichting van spierpijn, vooral in de onderrug, nek, heup en benen.
Naast de fysieke voordelen kan een ontspanningsmassage ook helpen om oxytocine, het zogenaamde 'liefdeshormoon' en endorfines, de natuurlijke pijnstillers van het lichaam, aan te maken.
Deze twee zijn verantwoordelijk voor het warme en donzige gevoel dat je vaak hebt na een massage. Wat is er nou niet leuk aan?

 

Tijdens de zwangerschap ondergaan je lichaam en geest veel veranderingen. Een ontspanningsmassage is vaak een zeer welkom geschenk voor uzelf en uw baby.
Ook een geweldig cadeau-idee voor een babyshower.
Neem contact met mij op voor cadeaubonnen via mijn
website