praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Acupunctuur 

Mijn naam is Gaia, geboren en getogen in Italië en ik woon in Amsterdam sinds 2014. Samen met mijn vriend hebben we twee prachtige drietalige kinderen.

Als acupuncturist ben ik afgestudeerd aan Academie Qing Bai, lid van beroepsvereniging Zhong en daardoor zijn mijn behandelingen door (aanvullende) zorgverzekeringen vergoed. 

Een leven van rotondes en bochten brachten me dichter en dichter bij mijn ware doel: patiënten in staat stellen hun lichaam te begrijpen en de genezende kracht te ontdekken die in hen verborgen ligt.

Met een diploma in Farmaceutische Biotechnologie, een passie voor yoga, en een lange ervaring aan de zijde van bevallende mensen als doula (www.blossomingmothers.com), geniet ik ervan om de kloof tussen holistische en westerse geneeskunde te kunnen overbruggen en tegelijkertijd een veilige en verzorgende atmosfeer te kunnen bieden om te genezen. 

Ik ben altijd op zoek om nieuwe behandelingen en therapieën in mijn praktijk te integreren en geloof dat voortdurend bijleren belangrijk is voor elke goede gezondheidsbeoefenaar.

Je kan meer lezen over mijn werk op www.acupuncturistgaia.nl