praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

De kracht van kwetsbaarheid bij orthomoleculaire therapie; Kim Vogel

De kracht van kwetsbaarheid bij orthomoleculaire therapie; Kim Vogel

Veel clienten die bij mij in de praktijk komen hebben vanuit huis meegekregen om door te gaan, niet te zeuren, 'daar word je flink van'.
Vaak leef je dan op wilskracht en luister je weinig naar je gevoel.
En niet heel onbelangrijk, signalen worden genegeerd. Je gaat maar door en uiteindelijk pleeg je roofbouw op je lichaam. Je hebt weinig energie en je lichaam raakt uit balans.
Zo had ik laatst een consult met een jonge vrouw van 32 jaar, eerste huis gekocht, midden in de verbouwing en niet naar haar zin op haar werk. Sinds een aantal maanden last van rode uitslag in gezicht, darmklachten en veel hoofdpijn.
Door de verbouwing en gedoe op werk weinig zin in koken en veel afhalen/bestellen. Ook bleef er niet veel tijd over om te sporten of iets leuks te doen.Gedurende het gesprek kwamen de tranen, ze vertelde dat ze maar door ging en geen overzicht meer heeft.
Tijdens het consult neem ik de tijd, we bespreken wat er speelt en samen gaan we op zoek naar de juiste aanpak voor jou. We gaan als eerste bespreken hoe ze liever kan zijn voor zichzelf. Kleine doelen stellen zodat deze ook haalbaar zijn. Leren luisteren en voelen waar heb je behoefte aan; zoet, bitter, pittig, zout, koud, heet.
Maar ook de tijd nemen en er voor kiezen om voor je lichaam te zorgen. Je kwetsbaar opstellen en openstellen voor je valkuilen is moeilijk. Het geeft zo veel inzicht en winst waardoor je de kracht van voeding gaat ervaren. Je krijgt je energie terug, meer zin om te bewegen en de juiste keuzes te maken. Al snel waren haar darmklachten een stuk minder. Kleine veranderingen in haar voedingspatroon hadden veel effect. Ga eens bij jezelf na of je vandaag de tijd hebt genomen om rustig te eten? Heb je iets gegeten waar je echt zin in had of omdat je geen andere keuze had? Heb je een goed gevoel over de eetkeuze die je hebt gemaakt?
Kim Vogel: orthomoleculair therapeute. 
#burnoutvoeding #krachtvanvoeding #orthomoleculairetherapie