praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ademwerk 

Nils Elzenga training & coaching is een lichaamsgerichte praktijk die jou via ademwerk, lichaamswerk, stembevrijding en coaching helpt verlossen van fysieke en emotionele blokkades. We maken spanning, stress en in je lichaam opgeslagen trauma voelbaar, zodat het weer kan stromen en uiteindelijk integreren. En dat is helend. Twee mooie uitspraken vatten samen wat ik bedoel: the issue is in the tissue, en feeling it is healing it.
Mijn eigen reis naar binnen begon toen ik 17 jaar oud was en mijn moeder stierf. Haar verliezen was zo pijnlijk dat ik dissocieerde; ik zocht toevlucht in mijn hoofd en raakte het contact kwijt met mijn lichaam.

Jaren later, tijdens mijn afstuderen, haalde mijn verleden me in. Mijn verwaarloosde psychische wonden trokken aan de noodrem: ik werd depressief.
Ik probeerde psychotherapie en antidepressiva, maar de duisternis bleef. Ondertussen bleven relaties mislukken. Ik was te bang voor intimiteit, omdat mezelf openstellen betekende dat ik mijn pijn onder ogen moest zien. 
Toen ik begon te verdiepen in ‘alternatieve’ helingsmethoden, trof ademwerk (Bewust Verbonden Ademen) me als een van de krachtigste. Wonderbaarlijk hoe snel een ogenschijnlijk simpele techniek – in essentie een ritmische, diepe buikademhaling – me uit mijn hoofd en in mijn lichaam bracht.

Mijn proces leidde uiteindelijk helemaal terug naar mijn vroege jeugd, waar ik de wortels ontdekte van mijn vermijdende hechtingsstijl en van mijn chronische gevoelens van leegte, gebrek aan veiligheid en eenzaamheid.

En nu? Nu ben ik onder meer vader van twee prachtige kinderen!

Het is mijn missie om mensen te helpen terugkeren naar hun ware aard, de lasten van hun verleden van zich af te werpen en een bloeiende toekomst te omarmen.

Meer weten? Zie www.nilselzenga.com. Of neem direct contact op via nils.elzenga@gmail.com of 06-46242449. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Als ademwerker heb ik mijn diploma overigens gehaald bij Adem & Stem, zie www.ademenstem.nl.