praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

28 oktober 2023 Geestkrachtige Genezings-dag

Alice Seidl- van Haren demonstreert boeiende genezingsmethodes met behulp van o.a. de Vijf Biologische Natuurwetten.
De Nederlandse Alice is een in Zuid-Duitsland wonende spiritueel genezer.
Sinds 2007 heeft ze haar eigen praktijk en opleidingscentrum. Alice behandelt de deelnemers voor de groep en neemt ze mee tijdens een dag vol verrassingen, waarbij alles mogelijk is!
Het maakt niet uit met welke diagnose je komt, of welke wensen je hebt. De oplossing is meestal dichterbij dan je denkt.
Alice combineert spirituele genezing, Radiësthesie, Geomantie, Feng Shui en familieopstellingen met de vijf Biologische Natuurwetten.
Een dag lang intensieve geestkrachtige genezing: inzichten die je direct kunt toepassen in jouw leven. De healing is niet alleen voor de personen die worden behandeld, maar activeert ook het genezende vermogen van de andere deelnemers. Wat is geestkrachtige genezing?
Het toont ons de weg om onze levensthema’s aan te pakken, de betekenis te begrijpen en ze op te lossen. Het merendeel in ons lichaam gebeurt onbewust. Alice maakt het onbewuste met behulp van haar wichelroede zichtbaar en zet genezing in gang.
Schokkende ervaringen kunnen ons welzijn beïnvloeden. Door deze op te lossen, bewust te worden, bereiken we balans en start het genezingsproces. Alles heeft te maken met te veel of te weinig energie. Als de energie weer liefdevol gaat stromen is ons lichaam in staat zichzelf te genezen. De genezende kracht zit in jezelf. Alice verheugt zich op jouw komst!

Geestkrachtige Genezingsdag 28 oktober 2023
Waar: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A
1033 SC in Amsterdam (gemakkelijk te bereiken)
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Bijdrage: € 195,00 . Inclusief drankjes en hapjes tijdens de pauze. Lunch is voor jouw eigen rekening of je neemt het zelf mee.

Inclusief drankjes en hapjes. Lunch is voor eigen rekening of je neemt het mee.
Meer informatie: http://www.alice-energie.de/nederland.html
Aanmelding: alice@alice-energie.de

Bekijk hier de 3-delige video van Alices:

1. Elke ontsteking betekent dat het lichaam zichzelf aan het herstellen is

2. We opereren zonder messen en zonder bloed

3. Mogen we nog op een natuurlijke manier doodgaan

 
Alice Seidl van Haren
Siegertweg 1 (via Adam-Gumpelzhaimer-Straße)
D – 83308 Trostberg
Telefon:   +49-(0)8621-9885788
Webseite: www.Alice-Energie.de
Telegram-Kanal: https://t.me/alice_energie
YouTube-Kanal: https://www.youtube.com/@alice-energie