praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Body & Mind Coach en Aurareader

Mijn naam is Tamara Traupe, Body & Mind Coach én Aurareader bij Praktijk Focus & Flow.
Ik heb mij aangesloten bij Noord Straalt omdat ik graag de samenwerking opzoek. En ik het belangrijk vind om elkaar te inspireren en te versterken.

Mijn missie is om vanuit rust, vertrouwen en bevlogenheid vrouwen weer in contact te brengen met hun innerlijke kracht waardoor ze met plezier en vertrouwen hun leven kunnen leiden.

Dit doe ik door:
- aurareadings te geven die je helderheid, bevestiging of richting geven. Dit kan bijdragen je balans en energie terug te vinden;
- door coaching te bieden om jouw doelen te bereiken en weer in je kracht te staan! Denk je eens in… hoe zou het voor jou zijn als je in je dagelijks leven innerlijke rust, energie, ontspanning, vertrouwen en plezier ervaart? Dat zou toch heerlijk zijn!

Heb jij weleens last van stress, negatieve gedachten, het gevoel dat je zoveel moet, er van alles van je wordt verwacht, je (soms) niet meer happy bent op bepaalde gebieden in je leven, je niet weet welke keuzes je moet maken?
Bij Praktijk Focus & Flow gaan wij vanuit aandacht, rust en vertrouwen naar nieuwe balans.

Heb jij interesse, vragen of wil je kennismaken? Wees welkom!

Je kunt mij bereiken via 06 1159 6332 of bezoek mijn website Praktijkfocusflow.nl.


Warme groet, Tamara Traupe