praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ayurveda: consulten en behandelingen. 

Leefstijlbegeleiding met ayurveda en ayurvedische behandelingen bij Pamela

 

In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met ayurveda vanwege mijn eigen angststoornis en paniekaanvallen. Gedurende 2 jaar een doorliep ik een behandeltraject onder begeleiding van een ayurvedisch arts en yogatherapeuten, waarbij ik zelf ook onderzoek deed naar holistische behandel- en ontgiftingsmethodes. Ayurveda heeft zoveel voor mij betekend dat ik besloot deze holistische vorm van geneeskunde te gaan studeren om de kennis die ik had opgedaan door te geven aan anderen.

In 2017 studeerde ik af als Ayurvedisch Practitioner aan de Universiteit van Barcelona. In 2016 en 2017 deed ik mijn klinische praktijk aan het Patanjali Ayurved College, onderdeel van het ayurvedisch ziekenhuis Patanjali Yogpeeth in Haridwar, India.

Tijdens je eerste consult loop ik samen met je al je achtergrondinformatie door. Ik vraag naar je huidige voedingspatroon en leefstijl, maar ook naar je manier van leven voordat je eventuele gezondheidsproblemen had. Ik onderzoek de oorzaken van je onbalans en stel deze vast door middel van een ayurvedische pols- en tongdiagnose. Vervolgens maak ik een programma voor je op dat bestaat uit voedingsadviezen, routines, yoga, pranayama, mantra’s, ayurvedische kruidenpreparaten en eventuele specifieke behandelingen waar je baat bij zult hebben.

Uiteraard kun je ook bij me terecht voor een ayurvedische massage met warme kruidenolie (abhyanga in het Sanskriet) als je behoefte hebt aan diepe ontspanning gepaard met een subtiele reiniging van lichaam en geest.

Ayurvedische behandelingen en programma’s vormen een transformationeel proces op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau waarin ik je met liefde begeleid.

Wil je meer weten over Ayurveda of Reiki? Of heb je interesse in een healing sessie?
Ga dan naar www.gingerandyoga.com of neem contact me op via e-mail pamela@gingerandyoga.com of telefonisch op 06 5171 8477.