I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Ayurvedische massage op 11 februari, 4 en 18 maart.

Deze massage heeft een heerlijk ontspannend en tegelijkertijd activerend effect. De ontspanningsmassage bevordert de doorstroming van energie in het lichaam. Het hele lichaam wordt intensief gemasseerd, inclusief hoofd, handen en voeten. Het is in India heel gebruikelijk om de massage wekelijks in familieverband aan elkaar te geven. De massage vindt oorspronkelijk op een futon op de grond plaats. Wij hebben ervoor gekozen om op tafel te werken, omdat dat comfortabeler is voor masseur en cliënt.

Je leert alleen de massagetechnieken en niet de hele Ayurvedische natuurgeneeswijze die eraan ten grondslag ligt. Die is immers veel te uitgebreid om in drie dagen te behandelen. Je werkt om die reden ook niet met Ayurvedische oliën. Wel gebruik je overvloedig olie, zoals gebruikelijk is bij Ayurvedische massage. De massagetechnieken zijn mooi en ook goed toe te passen zonder Ayurvedische achtergrond.


Hartelijke groet,
Koert Sondorp

Rustpunt Massages

06 232 777 62
www.rustpuntmassages.nl
KvK 09199532