praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Ayurvedische consulten en massagetherapie 

Ayurveda ziet massage als een medische behandeling. Bij mij kun je naast voedingsadvies en leefstijlbegeleiding met ayurveda ook terecht voor een ayurvedische massage met warme kruidenolie genaamd abhyanga. Oliemassages vallen onder de categorie snehana; de letterlijke vertaling vanuit het Sanskriet is ‘oliebehandeling´. Een andere vertaling van snehana is ‘liefde’. Het behandelen van het lichaam met kruidenolie wordt daarom ook gezien als het geven van liefde aan lichaam en geest, waarbij al je lichaamsweefsels gevoed worden en de olie ook direct een positief effect heeft op je zintuigen en mentale staat.

Enkele dagen voor de massage ontvang je aanwijzingen per e-mail, zodat je je voeding en gewoonten dusdanig kunt aanpassen dat je echt baat hebt bij de behandeling. Voor aanvang van je eerste massage vindt er een korte intake plaats waarbij we eventuele gezondheidsklachten kunnen bespreken, met daarnaast een ayurvedische pols- en tongdiagnose om je constitutie, mogelijke onbalans en sporen van toxines (āma in Sanskriet) te kunnen observeren. De kruidenolie die tijdens de behandeling wordt gebruikt is afgestemd op je constitutie, eventuele klachten, het seizoen en de weersomstandigheden op de dag zelf.

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je simpelweg een moment voor jezelf wilt reserveren om de waan van de dag even te vergeten en in diepe staat van ontspanning te raken terwijl je wordt gemasseerd.

Voor contact en een afspraak klik hier.  Of bel 06 5171 8477.