praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Biofield Tuning 

Welkom, ik ben Anna, een gecertificeerde beoefenaar van Biofield Tuning, een unieke geluidstherapie afgeleid van de wetenschap van onze elektrische gezondheid en de helende kracht van vibraties. Met harmonische frequenties van stemvorken stemmen we je fysieke lichaam en energie af op Harmonie, versterken en ondersteunen we je aangeboren vermogen om balans te herstellen en te behouden.

Biofield is een elektromagnetisch veld rond je lichaam. Het slaat informatie en energiepatronen op (geërfd of verworven door het leven) die jouw leven en gezondheid vormgeven. Je bent een vibrerend wezen. Bij het ontmoeten van helende vibraties begint je lichaam zichzelf opnieuw aan te passen. Biofield Tuning vindt en verandert beperkende patronen in nieuwe manieren van leven, voelen, omgaan met de wereld om je heen, zelfliefde en zelfzorg, nadenken over je verleden, heden en toekomst.

 

Het enige wat je hoeft te doen is liggen en ontspannen. Je verlaat de sessie met een lichter gevoel, opnieuw verbonden met je kracht, je hogere zelf en de liefde die het Universum/God voor je heeft. We wikkelen je in liefdevolle frequenties die je beschermen en ondersteunen.

Je kunt kiezen voor een volledige lichaamsfrequentie/vibratiemassage (geheel gekleed, met stemvorken), waarbij we genezing, diepe ontspanning, rust en vitaliteit in jouw lichaam en geest brengen. Of kies voor energiewerk sessies, waarbij we ons kunnen focussen op een specifiek aspect van je leven of een fysiek probleem of we kunnen je lichaam laten aangeven waar het het meeste hulp bij nodig heeft.
 

In mijn sessies word je geliefd, beschermd en verzorgd. Mijn liefde voor mensen, de wereld en intentie om jouw leven zoveel mogelijk te verbeteren als in mijn vermogen ligt, versterken de toch al indrukwekkende krac ht van deze praktijk. Kies een sessie die bij je past en ik zie je graag in een tuning!

Bezoek www.tuningtolove.com, neem contact met mij op via tuningtolove*gmail.com,  telefoon 06 4789 4676
of @tuningtolove (Instagram) om een sessie te boeken