praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

EMBODY THE GRATITUDE Roberta Colombano

EMBODY THE GRATITUDE Roberta Colombano

Roberta Colombano is an experienced Somatic Bodyworker and very sensitive person who can easily make you feel comfortable and start an inner journey during her sessions.
Gratitude for her is the possibility to fully enjoy what she does, to have the chance to follow her passion and to have beautiful people around her.
She learned how to connect to the feeling of gratitude and embody it, to feel it in the body and keep experiencing even in time of despair. One of the tools which helped her to embody and acknowledge the feeling of gratitude is Focusing.
It is somatic approach to body&mind to get in touch to qualities and fears in a very welcoming way, without judgement and with gentleness. Roberta will offer in February the beginner course of Focusing.  If you want to know more click on the link https://www.bodymindwork.org/focusing-course
or if you cannot make to the evening, feel free to contact her at: info@bodymindwork.org +31 (0) 638 22 51 60 www.bodymindwork.org
#mindfulness #beauty #focusing #compassion #trauma #fears #gentleness #training #selflove #love #innerchild #emotions #soul #noordstraalt #body_mind_soul_essence

Meer artikelen

10 februari wereldpeulvruchtendag door Kim Vogel

Donderdag 10 februari is het Wereld Peulvruchtendag, wat geweldig dat hier aandacht aan wordt besteed.
Het aantal mensen dat in Nederland peulvruchten eet ligt nu tussen de 8 tot 13%. En dan mag echt veel hoger! Peulvruchten, linzen, kikkererwten, bonen, mogen echt veel meer op het menu staan.
Ze hebben zoveel positieve eigenschappen op de gezondheid, vooral voor je darmen. Ze bevatten veel vezels, ijzer, eiwitten en bovendien bevatten peulvruchten weinig vet en snel verteerbare koolhydraten. Ook verlagen peulvruchten de bloedsuikerspiegel, heel belangrijk bijvoorbeeld bij diabetes. There you go!
Peulvruchten zijn makkelijk te bereiden, goedkoop en een gezonde toevoeging aan het eetpatroon. Er zijn ontzettend veel soorten verkrijgbaar over de hele wereld.
Kijk eens in het schap bij de peulvruchten, er zijn zo veel verschillende soorten. Vooral bij de biologische winkel, daar is nog meer keus bijvoorbeeld Friese bonen en heerlijke zwarte bonen. En wist je dat peulvruchtenpasta uit 100% peulvruchten bestaat en ook heel lekker is? En dat er ook peulvruchtencouscous is? Linzen en zwarte bonen zijn vaak makkelijker te verteren dan kikkererwten.
Gedroogde peulvruchten een nacht of sommige een paar uur laten weken en dan koken in een laagje water.
Koop je peulvruchten uit blik of in glas, dan goed het vocht uit laten lekken en de peulvruchten afspoelen met water.
Lekkere gerechten met peulvruchten:
- wrap met zwarte bonen, avocado en ijsbergsla
- geroosterde kikkererten met pompoen en zoete aardappel uit de oven
- Linzensalade met lauwwarme linzen, rucola, peer, walnoot en blauwe kaas
- Brownies met zwarte bonen (zie recept)
Wil je meer weten welke voeding goed is voor jouw darmen? info@naturalhealthcoaching.nl
#peulvruchten #prebiotica #goedvoorjedarmen

Gezonde brownies met zwarte bonen- Kim Vogel

Recept brownies met zwarte bonen
Dit is een heerlijk recept met veel vezels.
Tip: vertel pas achteraf dat er zwarte bonen in zitten! Je eters zullen verrast zijn. 
Ingrediënten:
- 400 gram zwarte bonen (1 blik)
- 50 gram gesmolten kokosolie
- 5 eetlepels cacaopoeder
- 2 theelepel bakpoeder
- 2 losgeklopte eieren
- 8 dadels in kleine stukjes
- 1 eetlepel honing
- een snufje zout
- 50 gram pure chocola gehakt
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 175-180 C.
2. Laat de zwarte bonen goed uitlekken en spoel ze af  met water.
3. Voeg alle ingrediënten behalve de pure chocola samen in een keukenmachine of blender en meng het tot een egaal mengsel.
3. Meng de stukjes chcola door het mengsel en giet alles in een brownievorm.
4. Bak de brownies ongeveer 25 minuten en laat het goed afkoelen voordat je het in stukjes snijdt.
Geniet ervan! 
#gezondbrownies #zwartebonen #receptzwartebonenzoet

Gedicht door Gertrud

onder de treurwilg van mijn ziel
zit ik te mijmeren
een onverwachte en nare gast heeft aangeklopt
en plaatsgenomen aan de voet van de treurwilg
ik wil hem eerst niet zien en welkom heten
maar hij laat me weten dat er nog genoeg ruimte over blijft voor andere gasten
dus kan het feest toch doorgaan
en drink ik dankbaarheid aan zee
met een daverende lach
en een druppel zout water
die als een traan langs mijn wang zijn weg vindt
wacht ik op wat komen gaat
in liefde met wat is.
Gertrud