praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Epiphora cursus bij onverklaarbaar uitblijvend herstel 

Herken je een of meer van deze klachten?

Druk op het hoofd,
Hoofdhuid of haarwortelpijn,
Wazig zien,
Overgevoelig voor licht en/of geluid,
Verzuurde spieren,
Koud,
Prikkelbare darmen,
Brainfog

Dan is de kans groot dat je hersenen niet goed zijn doorbloed omdat de aanvoer vanuit nek- of wervelslagaders is verstoord. Dat kan ontstaan zijn door een ongeval of langdurig verkeerde houding van de nek.

De Epiphora Methode bestaat uit een serie oefeningen die gericht is op het openen van de nekslagaders en herstel van de houding. Zo komt de doorbloeding van de hersenen weer op gang: ze krijgen weer voldoende zuurstof en voedingsstoffen en ook afvalstoffen kunnen weer goed worden afgevoerd. Dat gaat vaak gepaard met een diepe ontspanning en zorgt vaak voor snelle afname van klachten.

Het enige wat je moet doen is: elke dag ‘s ochtends 15 minuten en ‘s avonds 10 minuten de speciale Epiphora oefeningen doen (heerlijk liggend in bed).

We leren je de Epiphora oefeningen in een workshop die bestaat uit vier lessen die gegeven worden over een periode van vijf weken. Er is plek voor zes personen. Zo leer je dus ook van elkaar en elkaars proces en kun je de ander ook stimuleren.

Na elke les krijg je toegang tot een pagina met een samenvatting van de les en extra oefeningen. In elke les wordt de Epiphora methode verder uitgebouwd en staat een ander onderwerp centraal.

Les 1 Epiphora methode

Les 2 Het autonoom zenuwstelsel en de Nervus Vagus

Les 3 Ademhaling en de balans tussen zuurstof en co2

Les 4 Hormoon centra in ons lijf

De doctenten zijn Leendert Roosenbrand (Ademmeester) en Esther Zwietink (Massagetherapeut.)

Voor meer informatie:
 www.epiphoraamsterdam.nl (ook voor de actuele data)
Bij vragen: mail ons gerust.