praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Gertrud van Beekveld 

Ik ben Gertrud van Beekveld en stel me graag voor:
Ik heb een pluspraktijk voor Haptotherapie en Systemisch Werk. Ik werk alweer 20 jaar als ondernemer in mijn eigen praktijk. Daarvoor was ik lang fysiotherapeut met o.a. psychosomatiek als specialisatie.Eerst had ik mijn Haptotherapiepraktijk aan huis en de laatste 4 jaar heb ik mijn praktijk ondergebracht in een gezondheidscentrum, omdat ik weer meer behoefte had aan samenwerken. Om verschillende redenen is het voor mij daar niet meer bevredigend. Ik ben gaan zoeken naar een ruimere en lichte kamer, in een centrum met gelijkgestemde en een teamspirit; en zo kwam ik bij Noord Straalt terecht.

In mijn vak als Haptotherapeut heb ik een hele ontwikkeling door gemaakt. De basis van mijn vak is, wat mij betreft, de mens weer terug te brengen naar het contact met zichzelf; het voelende en bezielde lijf met bijbehorende gevoelens en behoeftes. Het samenbrengen van hoofd, hart en ziel. 
Hen te gidsen om de weg terug naar huis weer te vinden, ervanuit gaande dat ons lichaam het huis is waar we in wonen. Om daarvanuit zich weer te kunnen verbinden met de mens en de wereld om hen heen. Zodat ze de mogelijkheden krijgen hun potentie meer te leven.

Dit doe ik al die jaren met veel bezieling en passie. Ik heb altijd veel scholing gevolgd omdat ik leer- en nieuwsgierig van aard ben. Zo heb ik mij verder geschoold in Intimiteit en Seksualiteit en heb ik meerdere Relatie-opleidingen gevolgd, waaronder EFT, waar ik Bregje van ken. Daarnaast werd ik allengs nieuwsgieriger naar wat maakt nou dat een mens zo moeilijk echt verandert en zichzelf serieus neemt in wat hij werkelijk verlangt en hem goed doet. Daarom ben ik 5 jaar geleden de Systemische opleiding bij Phoenix gaan doen. Dit heeft zoveel meerwaarde en nog meer verdieping gegeven aan mijn werk en aan mijn persoonlijke ontwikkeling, dat ik dit met liefde combineer met het mooie vak als Haptotherapeut. 

Vandaar dat ik mezelf pluspraktijk ben gaan noemen en ik onlangs mijn website geheel vernieuwd heb, waarin Systemisch Werk een veel grotere plek heeft gekregen en mijn specialisaties veel duidelijker zijn. Ik nodig je van harte uit, mocht je dat nog niet gedaan hebben, hierop een kijkje te nemen omdat ik heel uitgebreid en zorgvuldig mijn manier van werken, waar ik voor sta en wie ik ben, vorm heb gegeven. Ik ben in de Coronatijd van 4 volle dagen cliënten zien naar drie volle dagen gegaan. Ik ga vooralsnog op de maandagen, dinsdagen en woensdagen werken, mogelijk veranderen de dagen in de loop van de tijd.  

Naast mijn 1 op 1 werk op die drie dagen geef ik maandelijks systemische (familie)opstellingen samen met een co-therapeut Florian Stadler. Dit vindt plaats op de laatste zaterdagmiddag van de maand. Zie de data op mijn site en die van Noord Straalt. Daarnaast wil ik In februari volgend jaar gaan starten met de workshop: ‘Kom in contact voor je seksuele energie, voor vrouwen’, die waarschijnlijk op de donderdagmiddagen gaat plaats hebben. 

Ik heb er veel zin in en ik vind het ook een spannende stap, maar mijn gevoel zegt dat het klopt en mijn ervaring is dat als ik keuzes maak vanuit mijn gevoel en mijn hart dat dat tot nu toe meestal goed uitpakken. 

Voor meer informatie klik hier voor mijn website.