praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Holistic Pulsen brengt het lichaam in totale ontspanning.

Holistic Pulsen brengt het lichaam in totale ontspanning.

Door massage docent Koert Sondorp 

Zachtjes word je gewiegd. Subtiel en toch krachtig. Alsof je in je moeders buik zit en zachtjes op al haar bewegingen meedeint. Dat is het gevoel waaraan pulsing appelleert. Alleen zit je niet in je moeders buik. Je wordt nu zelf gewiegd en gekoesterd door een masseur. Niet het vruchtwater om je heen brengt je in beweging, maar het water in je eigen lichaam komt in beweging. En je bestaat namelijk voor 65-70% uit water!

Pulsing is een ontspannende massage op tafel die een diep ontspannende werking op lichaam en geest heeft. Een vloeiende aaneenschakeling van subtiel zacht tot stevige ritmisch uitgevoerde bewegingen, veroorzaken een golfbeweging in je hele lijf. De energie in het lichaam gaat daardoor letterlijk weer stromen.

De massage werkt niet op één plek, maar je voelt het in je hele lijf. Van top tot teen en van binnen naar buiten. Dit komt omdat je lijf constant in beweging is. Daarnaast zorgen verlengende, openende en losmakende technieken ervoor dat je gewrichten weer soepeler worden.

Pulsing werkt verbindend, aardend en bevordert de doorstroming van energie op vele niveaus. Het kan je helpen om letterlijk en figuurlijk los te laten. Gespannen spieren en gedachten worden op een vriendelijke maar doeltreffende manier losgemaakt. Zo is ze helend voor lichaam en geest.

Wil je zien hoe pulsen gaat? 
Klik dan op dit linkje voor een korte impressie 
Of bekijk dit linkje  voor een meer uitgebreide uitleg. 

Tekst: Koert Sondorp.
Koert geeft nascholingen aan masseurs voor Holistic Pulsen: http://www.dynamische-massage.nl/