praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Holistische gesprekstherapie

Mijn naam is Alexandra Dullaart. Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk als holistisch psycholoog en sinds zeven jaar woon en werk ik in Amsterdam Noord. Ik heb twee prachtige dochters, van 6 en 9 jaar, waar ik veel levensvreugde aan ontleen en mee deel.

Naast mijn opleiding psychologie heb ik allerlei (bij)scholingen gedaan, waaronder drie jaar muziektherapie. Vooral het werken met de resonans spreekt mij daarin aan. Zo heb ik een set prachtige klankschalen staan waar ik veel mooie dingen mee hoop te gaan doen!
Daarnaast heb ik een start gemaakt met de opleiding Cranio Sacraaltherapie, waar ik ook mee verder wil.

In mijn huidige praktijk werk ik voornamelijk met mensen die een burn-out hebben of anderszins vastlopen in hun leven, mensen met een lichamelijke ziekte of chronische pijnklachten (of iemand in hun omgeving die dat heeft), mensen die in de rouw zijn of mensen met relatieproblemen.
Momenteel pas ik nog voornamelijk gesprekstherapie toe, waarbij ik veel gebruik maak van imaginatie/visualisatie-technieken en mijn invoelend vermogen. Ik kijk niet alleen naar een symptoom, maar plaats dat in de context van jouw persoon, met jouw achtergrond, jouw leefomgeving, jouw relaties en jouw wereldbeeld. 

In de toekomst wil ik meer gebruik maken van mijn opleiding muziektherapie en ook energetisch werk gaan doen (reiki en cranio-sacraaltherapie). 

Ik word ontzettend enthousiast als ik hoor wat voor een geweldige mensen en therapievormen er aan Noord Straalt verbonden zijn en kijk er dan ook erg naar uit door het team geïnspireerd te raken en met uit te wisselen. 

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Klik dan op
 
www.psychekracht.nl
06 3495 1943