praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Intentie. Pas op wat je wenst!

Intentie. Pas op wat je wenst!

Voorafgaand aan een lomi-massage nodig ik je uit om een intentie uit te spreken, je hartenwens. Deze intentie is iets dat je op dit moment in je leven aan het hart gaat: iets wat je los wilt laten, juist wilt manifesteren in je leven of waar je graag beweging in wilt brengen. Deze hartenwens wordt de focus van je sessie.

Ik zeg dan altijd: ‘Pas op wat je wenst, want het kan zomaar uitkomen’. 

Zonder dat je het beseft heeft je lichaam eerdere ervaringen, trauma’s en overtuigingen opgeslagen in je cellen. Dat was een tijdlang dienend en beschermend, maar ze kunnen je ook in de weg gaan zitten bij je wens tot verandering en groei. 

Met herhaalde lange strijkingen worden je cellen uitgenodigd om fysieke, emotionele en mentale stress en overbodige overtuigingen los te laten en ruime te maken voor wie je in wezen bent. In een constante flow en liefdevolle, koesterende aanraking mag je ontspannen in je hele wezen, zodat je los kunt laten.

In tegenstelling tot andere massages is een lomisessie voor veel mensen een intense ervaring. Hoe komt dat? Het zijn de ALOHASPIRIT (liefde, acceptatie, omarming) en de continue FLOW die doet denken aan de bewegingen van de wind en de oceaan die je raken en uitnodigen je over te geven. Zodat iets nieuws geboren kan worden. 

Lomilomi, gegeven in de koesterende alohaspirit van Hawaii helpt je jezelf te omarmen met alles wat je bent. En wat is er meer bijzonder dan dat? 

Ik vind het altijd weer mooi om een tijd na de sessie terug te horen dat een hartenwens is uitgekomen.
Voor meer informatie klik hier. 

Aloha pono, Eric Tielemans