praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Intuïtie cursus in vier avonden. Ook los van elkaar te volgen

Workshop(s) Intuïtie bij Noord Straalt

Onze intuïtie is het innerlijk weten. Maar daar zijn we regelmatig ver vanaf omdat onze gedachten in de weg zitten. 
Tijdens deze (reeks) workshop(s) doe je bij Esther en Guido op een toegankelijke manier ervaring  op met jouw eigen intuïtie. Je gaat afwisselende praktische oefeningen doen; zoals de energie lezen uit voorwerpen of foto’s, een geleide meditatie, waterlezen, werken met spirituele kaarten of de energetische stoelendans.
Je zult ontdekken dat je helemaal niet zweverig hoeft te zijn om jouw unieke intuïtie in jouw dagelijks leven te integreren. Esther en Guido zijn beide nuchtere, realistische mensen met de voeten op de grond en zijn ervaren docenten in het geven van intuïtie trainingen en mediumschapsopleidingen. 
Dat wat we doen varieert per avond. Je kunt deelnemen aan een losse workshop of je kunt je aanmelden voor meerdere avonden om nog meer jouw intuïtie te ontdekken. Volg je de hele cyclus (4 avonden) dan ontvang je een korting.

Meer weten of aanmelden? Mail naar guidolast1@gmail.com

Wat?    Workshop Intuïtie
Voor wie?   Voor liefhebbers die willen kennismaken en liefhebbers die er geen genoeg van kunnen krijgen (max 10 deelnemers)
Waar?    Noord Straalt, tt Vasumweg 24A, Amsterdam
Wanneer?   18 en 25 juni, 2 en 9 juli (dinsdagavonden van 20:00-22:00 uur)
Kosten: € 37,50 per avond (voor alle 4 avonden €135,-)

Guido Last: 

Nieuwsgierig naar de ander, het andere. Ik verdiepte me in handlezen, gaf reiki, cursussen tenenlezen, deed opleidingen intuïtieve ontwikkeling en coaching en ontdekte de samenhang. Met de toenemende verfijning en afstemming tijdens de opleiding tot medium kwam er een dimensie bij: contact met de zielen van overledenen.

Inmiddels vertrouwd met deze verrijking is het mijn wens anderen te bekrachtigen in de verbinding met hun intuïtie, hun eigen ziel, hun eigen wijsheid. Van waaruit ieder zelf antwoorden vindt op de vragen in zijn leven.
Naast het werk als medium ben ik graag in de natuur of aan het beeldhouwen. Anderen geven aan dat ik rustig ben en woorden kan geven aan wat soms zo lastig te benoemen is. www.guidolast.com
 

Esther Zwietink

Elf jaar geleden kwam het mediumschap in mijn leven. Hierbij wist ik meteen: dit is het, dit wordt het en dit blijft het. Inmiddels heb ik vele readings gegeven en geef ik les in het mediumschap. Elke reading en elke opleidingsdag blijft magisch. De ongeziene wereld heeft het zo goed met ons voor.. Daar krijgen we nog maar een fractie van mee. Mijn passie is dan ook om de ongeziene wereld  meer zichtbaar te maken voor eenieder die dat wil.  

Gedurende readings krijgen mensen helderheid over hun leven en troost en boodschappen uit de ongeziene wereld.
Dit gebeurt ook in de opleidingsdagen. Hierin is bovendien mijn kennis over het zenuwstelsel en het brein verweven. Want.. Ons lichaam reageert op onze gevoeligheid. We laten op deze manier lichaam en spiritualiteit samen werken! www.perlarosa.nl