praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Jezelf ontmoeten / Trauma opstellingen

Ben jij werkelijk jezelf of pas jij je aan aan opgelegde standaarden? Wat weerhoudt je ervan om werkelijk jezelf te zijn? En ben je bereid de pijn die daar mogelijk aan ten grondslag ligt onder ogen te komen?

Ik heb een mooie nieuwe manier geleerd om jezelf te ontmoeten: een vorm van opstellen waarbij de subdelen van jezelf in de ruimte worden opgesteld, om (mogelijk) afgesplitste delen van jezelf terug te vinden en te laten integreren met het geheel.

Wat is opstellen?
Misschien heb je wel eens van een familie-opstelling gehoord? Daarbij worden de leden van je familie (zonder dat ze er daadwerkelijk in levende lijve bijzijn) in een ruimte opgesteld (net zoals je een voetbalteam kunt opstellen). En een willekeurig persoon (een resonant genaamd), die jou en je familie helemaal niet kent, kan, door op die plek van een familielid in de ruimte te gaan staan, in tunen op de energie van die persoon in de constellatie van die familie.
Blijkbaar is er een onzichtbaar veld van informatie (vergelijk het internet) waar zo’n resonant dan toegang toe heeft op zo’n moment (informatie uit kan downloaden). Bij een zelfontmoeting (IOPT) worden niet de familieleden opgesteld, maar subdelen van jezelf.

Subdelen van jezelf.
Als je iets naars meemaakt en je bent op dat moment niet in de gelegenheid om dat goed te verwerken, dan splitst je ziel zich op in delen. De emotionele pijn van de nare ervaring wordt dan afgesplitst van de rest en een ander deel wordt daar als een soort bodyguard voor gezet, om te zorgen dat de emotionele pijn niet gevoeld wordt. Je hebt dan dus te maken met drie delen van jezelf: een trauma deel (het deel wat de nare ervaring heeft meegemaakt), een overlevingsdeel (de bodyguard) en een gezond deel (het deel wat goed kan blijven functioneren). Door je subdelen voor je opgesteld te zien word je uitgenodigd om te gaan (h)erkennen wat je afgesplitst had en daardoor de delen weer tot 1 geheel laten integreren.

Nog steeds geïnteresseerd?
Ben je na het lezen nieuwsgierig geworden en zou je dit wel willen ervaren? Doe dan mee aan een zelfontmoetingsdag. Daarbij kunnen ongeveer 6 mensen deelnemen en zullen 4 mensen een zelfontmoeting gaan doen. Alle deelnemers kunnen (en zullen hoogstwaarschijnlijk) een of meerdere keren als resonant in de zelfontmoeting van een ander actief zijn. De 2 mensen die worden uitgeloot voor een zelfontmoeting (en dus alleen als resonant aanwezig zijn die dag) kunnen of een reductie in de prijs krijgen, of een individuele zelfontmoeting van mij krijgen op een later tijdstip.

Deze zelfontmoeting-dag zal plaats vinden in de praktijk op de tt Vasumweg 24A (bij Noord Straalt) van 9:30 tot 17:30 uur. 
Koffie en thee zijn aanwezig, voor een lunch moet je zelf zorgen. Ik ben benieuwd! :)

Enthousiaste groet, Alexandra
www.psychekracht.nl
#IOPT #traumaopstellingen #jezelfzijn #identiteit #zelfontmoeting #Franzruppert