praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Jin Shin Jyutsu

Marc Stumpel is een gecertificeerde Jin Shin Jyutsu behandelaar en zelf-hulp coach, onlangs afgestudeerd aan het Jin Shin Jyutsu Instititute (NYC) bij Alexis Brink.
Contact:   m.stumpel@gmail.com   -   06 25 35 17 59
https://theartofjinshin.com/pages/practitioners-list
Of Instagram: https://instagram.com/manjeet.healing

Jin Shin Jyutsu is een ontspannen, harmoniserende vorm van energie medicijn, zonder bijwerkingen.
Deze Japanse geneeskunst is familie van acupressuur en lijkt op acupunctuur zonder naalden. Je zou het helende handoplegging kunnen noemen.
Door doelgerichte handoplegging wordt de energie in het lichaam geharmoniseerd, zodat deze weer optimaal door het lichaam kan stromen. Op mentaal, emotioneel en fysiek niveau heft het blokkades
op en activeert het jouw zelfhelend vermogen. Het helpt goed bij het verlichten of verhelpen van specifieke (chronische) klachten en kan ook complementair behandelingen goed ondersteunen.
Je krijgt bij Jin Shin Jyutsu een ontspannen healing afgestemd op jouw klachten en/of
wensen. Na afloop kun je zelfhulp advies meekrijgen. Je leert zo hoe je jezelf op eenvoudige
en doeltreffende wijze kunt helpen.
In 2016 ontdekte ik Jin Shin Jyutsu toen ik zelf ernstig uit balans was. Destijds heeft het mij zeer goed geholpen. Sindsdien bestudeer en praktiseer ik de kunst van Jin Shin dagelijks. De effectiviteit ervaar ik als zoiets wonderlijks, dat ik dit heel graag deel.
De behandelingen stem ik af op specifieke klachten en het verhaal rondom de klacht. Hiervoor is het goed om vooraf aan een sessie al door te geven wat de voornaamste klacht is, die je wil verhelpen of
verlichten.

Een oefening voor je immuunsysteem
Hierbij deel ik een houding waarmee je immuunsysteem harmoniseert en aan het werk zet.
Neem een ontspannen houding aan en laat je schouders zakken. Leg je linkerhand op je rechterschouder, met je vingertoppen net naast het hoekje van je schouderblad en leg tegelijkertijd je rechterhand op je rechterlies. Als je je handen op deze punten laat rusten
(minimaal 3 minuten) zorg je ervoor dat Veiligheidsenergieslot (3) en (15) worden 'geopend' en de energie weer vrij door deze locaties kan stromen. Na 3 minuten doe je hetzelfde gespiegeld aan de andere kant.
Bij Jin Shin Jyutsu wordt de 3 ook wel ons natuurlijk antibioticum genoemd en de 'ademspecialist' die ervoor zorgt dat het immuunsysteem goed werkt. Het is aan te raden om deze oefening routinematig te doen. Des te langer en vaker, des te effectiever. Het is vooral belangrijk dat je een ontspannen, comfortabele houding aanneemt tijden de oefening.

Dit is de basishouding om je immuunsysteem te helpen. Mocht je te maken met specifieke of hardnekkige klachten, dan kun je contact opnemen met Marc Stumpel voor een Jin Shin Jyutsu sessie, die helemaal toegespitst is op jouw energiebehoeften.

Klanten over Marc:

Alexandra:
De Jin Shin Jyutsu sessie van Marc was heel fijn. Ik voelde me welkom en er hing een aangename sfeer in de ruimte. Door de behandeling kon ik tot rust komen en ontspannen.
Marc heeft mij ook tips meegegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Kortom; een echte aanrader als ondersteuning op jouw helende reis!

Marta: 
Tijdens de sessie met Marc heb ik de aanraking en de energie die aan het bewegen was vooral als prettig ervaren. Diep ontspannend. Er kwamen allerlei beelden en gesprekken langs in mijn hoofd, en dan gingen die weer voorbij. Ik was daarna wel moe en wilde vooral alleen zijn.
Marc had van tevoren doorgevraagd of ik aan iets specifieks wilde werken en is heel voorbereid aan de sessie begonnen, helemaal gericht op het loslaten en het verwelkomen van transformatie (omdat dat mijn vraag was). Hij heeft ook een aantal houdingen en routines laten zien waarmee ik ook na de sessie regelmatig kan werken aan deze twee aspecten. Na de sessie heb ik twee heel heftige dagen gehad waarbij van alles naar boven kwam, heel heftige emoties en oude pijnen die zich opeens duidelijk hebben gepresenteerd en moeilijke beslissingen die ook duidelijk en sneller zijn gaan rijpen in mijzelf na deze behandeling.
Tegelijk mooi maar ook echt erg intens. Ik denk dat ik dit wel vaker wil  doen! Dit kan ik heel goed gebruiken om mijzelf stapje voor stapje te blijven helen. Neem er wel de tijd en de rust voor en bereid je voor op het komen van veel dingen die heel graag duidelijk gezien willen worden en die je misschien wel heel goed of heel slim hebt  weggestopt in jezelf. 
Dank je Marc

Nick: 
Het was een erg fijne sessie die voor veel ontspanning heeft gezorgd. Marc heeft een diep  begrip van de filosofie van Jin Shin Jyitsu en veel passie voor deze healing methode. Met veel persoonlijke aandacht onderzoekt Marc welke behandeling je nodig hebt. Subtiele aanrakingen brachten energie in het lichaam in beweging waardoor mijn bewustzijn veranderde en ik na afloop erg ontspannen was. Ongelofelijk hoe snel de tijd ging tijdens de sessie.

Maura:
Vandaag een heerlijke en leerzame behandeling Jin Shin Jyutsu gehad bij Marc Stumpel. Zijn  enthousiasme en liefde voor het vak spat er vanaf. Ik heb het gevoel dat ik Felix Fortinas heb ingenomen. Alles gaat vandaag in een gelukkige flow!!
Echt een aanrader. 

NN:
Marc heeft mij begeleid in een meditatie transstaat. Een enorm kalmerende ervaring om mee te maken. Ik werd warm ontvangen en kreeg veel kennis mee om te begrijpen wat de aanraking in zekere zin doet met een lichaam. Als masseuse was dit erg verrijkend om mee te krijgen. Ook na de behandeling kreeg ik nog wat oefeningen mee voor thuis. Dankjewel