praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Kennismaking met readings 

Zondagmiddag 13 oktober 2024 is er weer een kennismakingsmiddag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met readings en mediumschap.

Hoe ziet de middag er uit?
De middag is onderverdeeld in 3 tijdsblokken:
Blok 1 van 14:30 tot 15:30
Blok 2 van 15:30 tot 16:30
Blok 3 van 16:30 tot 17:30.
Je koopt een ticket voor één van deze tijdsblokken. Binnen dat tijdsblok ontvang je 2 readings van 2 verschillende mediums.

Hoe ziet zo’n kennismaking er uit?
In de vorm van een speeddate ontvang je twee keer een kort persoonlijk consult van twintig minuten. Van tevoren weet je niet wie jou de reading geeft, dat is voor alle partijen een verrassing. Bij binnenkomst kies je intuïtief een envelop die jou het meest aanspreekt. In deze envelop zitten twee afbeeldingen die corresponderen met het medium waar jij een reading van ontvangt.

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading maakt het medium contact met jouw ziel en/of met de ziel van overleden dierbaren. Jij ontvangt datgene wat voor jou nodig is, dat kan een mooie ontmoeting zijn of een mooi inzicht in jouw leven. De spirituele wereld geeft tijdens een reading aan wat nodig is.
We willen wel benadrukken dat dit om een kennismaking gaat. Normaal duurt een reading ongeveer een uur. Het kan dus zo zijn dat er iets wordt aangeraakt, waardoor je daarna behoefte hebt om even met iemand te praten. Als dat zo is, kun je met één van de hosts praten na de readings.

Let op: In sommige zaaltjes werken meerdere mediums. Dat kan voor wat achtergrondruis zorgen, maar jouw medium werkt één-op-één met en voor jou. Houd er dus rekening mee dat het niet volledig stil zal zijn om je heen en dat dat je af kan leiden van de reading als je daar gevoelig voor bent.

Nazorg
Het is mogelijk om na het tijdsblok even te blijven om na te praten met een host als je dat nodig hebt of fijn vindt. Ook tussen de blokken door is er een host beschikbaar mocht je dat nodig hebben. De hosts zijn ook allemaal opgeleid tot medium, zodat je over alles met ze kan praten.


Ik heb de readings als heel warm en liefdevol ervaren. Natuurlijk nam ik enkele vragen mee, maar toen ik daar eenmaal zat, voelde ik heel intens dat ik de ziel van het medium met mijn ziel mag laten spreken. En daar kwam een heel andere ervaring en een prachtig inzicht voor mijn leven en de verbinding met een dierbare uit. Niks zweverigs, ik heb gevoeld in mijn handen en mijn hart hoe de energie in verbinding tussen zielen kan zijn. Zo mooi. Dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst en het prettige verblijf bij jullie tijdens de readings en het hartelijke afscheid nemen.
~ deelnemer op 15 oktober 2023 ~


Praktisch:
Ticket kopen klik hier. 
Datum: Zondagmiddag13 oktober 2024
Voor wie? Voor iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium.
Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A & 24D, 1033 SC Amsterdam
Parkeren: Er is volop parkeerruimte voor de deur. Op zondag is het betaald parkeren tussen 12:00 en 19:00 uur. De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.
Kosten €27,50 pp – Tickets zijn beschikbaar vanaf + augustus 2024, schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn zodra de tickets beschikbaar zijn.

Annulering:
– Annuleren en geld terug krijgen is niet mogelijk.
– Je kunt je kaartje doorschuiven naar iemand anders. Laat wel even aan ons weten naar wie je het kaartje hebt doorgeschoven.
– Je kunt ons benaderen om je kaartje door te schuiven naar iemand op de wachtlijst. Stuur een mail naar: Bianca@PlatformNederlandsMediumschap.nl.

Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan een Interesse mediumschapsmiddag 13 oktober om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Margret 
mboseliezutt@gmail.com
 

Petra
www.praktijkmedinella.nl

Guido
www.guidolast.com

Esther
www.perlarosa.nl

Nicole
www.nicoletrompetter.nl

Noëlle
www.noellehealing.nl

Astrid
www.astriddevries.com

Bianca
www.levens-weg-wijzer.nl

Jos
j.c.dewinde@gmail.com

Lenneke
www.lennekestegeman.nl

Monique 
mediummoniquepersenaire@gmail.com/ 0617658947

Lia
www.helendehypnoseentherapie.nl

Joris
joris.boselie@quicknet.nl 

Hélène 
www.helenewiggers.com