praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste STRALEND MAGAZINE
Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Kennismaking met readings 

Wegens succes herhaald!
 

Op zondagmiddag 14 april 2024 is er weer een kennismakingsmiddag om op een laagdrempelige manier kennis te maken met readings en mediumschap.

Hoe ziet de middag er uit?
De middag is onderverdeeld in 3 tijdsblokken:
Blok 1 van 14:30 tot 15:30
Blok 2 van 15:30 tot 16:30
Blok 3 van 16:30 tot 17:30.
Je koopt een ticket voor één van deze tijdsblokken. Binnen dat tijdsblok ontvang je 2 readings van 2 verschillende mediums.

Hoe ziet zo’n kennismaking er uit?
In de vorm van een speeddate ontvang je twee keer een kort persoonlijk consult van twintig minuten. Van tevoren weet je niet wie jou de reading geeft, dat is voor alle partijen een verrassing. Bij binnenkomst kies je intuïtief een envelop die jou het meest aanspreekt. In deze envelop zitten twee afbeeldingen die corresponderen met het medium waar jij een reading van ontvangt.

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading maakt het medium contact met jouw ziel en/of met de ziel van overleden dierbaren. Jij ontvangt datgene wat voor jou nodig is, dat kan een mooie ontmoeting zijn of een mooi inzicht in jouw leven. De spirituele wereld geeft tijdens een reading aan wat nodig is.
We willen wel benadrukken dat dit om een kennismaking gaat. Normaal duurt een reading ongeveer een uur. Het kan dus zo zijn dat er iets wordt aangeraakt, waardoor je daarna behoefte hebt om even met iemand te praten. Als dat zo is, kun je met één van de hosts praten nar de readings.

Let op: In sommige zaaltjes werken meerdere mediums. Dat kan voor wat achtergrondruis zorgen, maar jouw medium werkt één-op-één met jou en zal ervoor zorgen dat jullie reading niet te horen is voor de andere aanwezigen. Houd er dus rekening mee dat het niet volledig stil zal zijn om je heen en dat dat je af kan leiden van de reading als je daar gevoelig voor bent.

Nazorg
Het is mogelijk om na het tijdsblok even te blijven om na te praten met een host als je dat nodig hebt of fijn vindt. Ook tussen de blokken door is er een host beschikbaar mocht je dat nodig hebben. De hosts zijn ook allemaal opgeleid tot medium, zodat je over alles met ze kan praten.


Praktisch:
Datum: Zondagmiddag 14 april 2024
Voor wie? Voor iedereen die (nog) eens op een veilige manier wil kennismaken met een reading van een medium.
Locatie: Noord Straalt, tt. Vasumweg 24A & 24D, 1033 SC Amsterdam
Parkeren: Er is volop parkeerruimte voor de deur. Op zondag is het betaald parkeren tussen 12:00 en 19:00 uur (€1,60 per uur). De parkeerautomaat verderop in de straat heeft nummer 19569.
Kosten €25 pp – Tickets: koop hier. 

Annulering:
– Annuleren en geld terugkrijgen is niet mogelijk.
– Je kunt je kaartje doorschuiven naar iemand anders. Laat wel even aan ons weten naar wie je het kaartje hebt doorgeschoven.
– Je kunt ons benaderen om je kaartje door te schuiven naar iemand op de wachtlijst. Stuur een mail naar: Bianca@PlatformNederlandsMediumschap.nl.


Zijn de tickets uitverkocht? Stuur dan via Interesse in de mediumschapsmiddag een mailtje.
Wil je volgende keer EERDER kans maken op een kaartje in de voorverkoop, meld je dan
hier aan. 

De mediums die op 15 oktober 2023 werkten: 

Margret 
mboseliezutt@gmail.com
 

Petra
www.praktijkmedinella.nl

Guido
www.guidolast.com

Esther
www.perlarosa.nl

Nicole
www.nicoletrompetter.nl

Noëlle
www.noellehealing.nl

Astrid
www.astriddevries.com

Bianca
www.levens-weg-wijzer.nl

Jos
j.c.dewinde@gmail.com

Lenneke
www.lennekestegeman.nl

Monique 
mediummoniquepersenaire@gmail.com/ 0617658947

Lia
www.helendehypnoseentherapie.nl

Joris
joris.boselie@quicknet.nl 

Hélène 
www.helenewiggers.com