praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Klassieke homeopathie 

Gerda Greeven: 
"Sinds 1996 werk ik met heel veel plezier als homeopaat.
Dagelijks ben ik onder de indruk waartoe een menselijk wezen in staat is als het gaat om zelfgenezing.
We zijn allemaal op de wereld gekomen met het vermogen onze balans te bewaren, tijdens stormen en hoge golven waar het leven ons bij tijd en wijle op trakteert. Meestal lukt het ons prima om de balans te bewaren. Soms niet. Dan gaan er waarschuwingslampjes branden in de vorm van lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele symptomen.
Homeopathie is geschikt voor zowel acute als chronische klachten. Tijdens een consult kijken we naar de reden van je komst en wat daar de wortels van zijn. Via dit gesprek krijgen we de mogelijke diepere oorzaken helder, we werken aan bewustwording en zo leer je te luisteren naar wat deze klacht je wil zeggen. Hierdoor krijg je meer grip op de disbalans die je ervaart of op de situatie waarin je terecht bent gekomen.
De behandeling spreekt je zelf-helend vermogen aan. Aan de hand van het eerste gesprek stippel ik een behandeling uit. In de vervolggesprekken kijken we of je weer meer in balans bent, of je weer op weg bent naar waar je heen wilt in het leven, of je vrij bent van de belemmeringen en de symptomen waarmee je kwam. Oftewel: je weer kunt doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt en waardoor kunt groeien. Dan zien we vanzelf of er nog bijgestuurd dient te worden en of dat er nog iets uitgediept kan worden. Ik werk met homeopathische middelen, deze hebben een zachte, duurzame en soms snelle werking en hebben nauwelijks tot geen bijwerkingen."

Voor meer informatie: klik hier 
Voor contact: klik hier