praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Mind & Body werk/therapie groep

Mind & Body werk/therapie groep, Amsterdam
Mannen en vrouwen en non-binair

We werken lichaamsgericht (Core Energetica, www.coreenergetics.nl) in een doorlopende groep met 8-12 deelnemers, mannen, vrouwen en non-binair. In een groep kom je van alles aan gevoelens en triggers tegen en ervaar je eigen reacties. De groep biedt veiligheid om te onderzoeken en te ontdekken. In deze groep leer je onder andere hoe je je laat zien in een groep en opkomt voor je zelf, betrokken bent bij de andere deelnemers zonder jezelf te verliezen, hoe je balans vindt tussen verbinding en autonomie, hoe je vanuit contact met jezelf contact maakt maken met de ander.

We starten elke avond met lichaamswerk, beweging, ademen, etc. Daarna is er ruimte om persoonlijke onderwerpen in te brengen. Ook als je geen vraag hebt om in te brengen, werk je mee in het proces van een ander en leer je.
Ervaring met dit werk is niet noodzakelijk. De groep is internationaal, de voertaal is Engels, in onze ervaring is dat geen belemmering voor deelnemers. We werken volgens de methodiek van Core Energetica.

Start: september 2024, gemiddeld tweewekelijks doorlopend tot juni 2025.
Locatie: spiegelzaal Noord Straalt, tt Vasumweg 24D, 1033 SC Amsterdam

Begeleiding
De groep wordt begeleid door Corinne van den Bergh (Core Energetisch therapeut, was spraak- en taalpatholoog) en Piet Jan van Wier (Core Energetisch therapeut, yoga docent).

Je investering: per blok van 5 bijeenkomsten: 250 euro.
Aanmelden en meer informatie:

Je ontvangt een uitnodiging voor een online kennismaking.
Meer informatie over Corinne, Piet Jan en Core Energetica vind je op onze websites
www.coressence.nl en www.elane.nl