NIEUW bij Noord Straalt: 
COVID Revalidatie
bij restklachten na Corona

> Direct aanmelden <

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Beperkingen vanwege Corona-maatregelen?
Bekijk ons ONLINE AANBOD

Orthomoleculaire Therapie 

Voel je weer energiek en in balans met voeding! 

Natural Health Coaching is een holistische praktijk voor orthomoleculaire voedings- en gezondheidsadviezen.
Orthomoleculaire therapie richt zich op het in balans brengen van het lichaam met de juiste voeding voor jou en indien nodig worden supplementen ingezet voor extra ondersteuning.
Heb je gezondheidsklachten, schildklierproblemen, darmproblemen, een burnout of zijn je hormonen uit balans? Ik help jou graag om kleine aanpassingen in jouw voedingspatroon en/of levensstijl aan te brengen om klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.
Daarnaast kan orthomoleculaire therapie worden ingezet om gezondheidsklachten te voorkomen. Bij Natural Health Coaching gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten en krijg je een behandelplan speciaal voor jou op maat gemaakt.


SPECIALISMEN
- Schildklierproblemen
- Burn-out
- Stress
- Darmproblemen
- Hormoonproblemen
Het intake consult is zeer uitgebreid en je ontvangt een individueel behandelplan. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot verschillende bloedtesten en ontlastingsonderzoek.
Ik ben aan gesloten bij de MBOG, beroepsvereniging voor orthomoleculair therapeuten. De consulten worden bij de meeste zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.


Voor meer informatie over orthomoleculaire therapie en mijn werkwijze:
www.naturalhealthcoaching.nl
Wil je een afspraak maken of telefonisch contact?
info@naturalhealthcoaching.nl  of  06 414 744 30