praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Out of the mind 
bevrijding uit de greep van het denken

een praktische benadering van non-dualiteit

De grootste verslaving waar de mensheid aan lijdt is niet die aan alcohol, drugs, eten, gokken, aandacht, seks of sociale media. De wijdst verbreide verslaving is de verslaving aan het denken.

De drang om te denken wordt nauwelijks als een verslaving herkend, maar hoe normaal is het om een leven te leiden dat volledig wordt gedomineerd door het denken? Vanwaar die mateloze fascinatie voor de duizenden zinloze gedachtenkronkels die zich iedere dag ongevraagd in ons bewustzijn opdringen? Is een hoofd vol onrust werkelijk je natuurlijke conditie? Kan het hypnotiserende spel van het denken worden doorbroken?

Het antwoord op die vraag is Ja, maar er dienen een paar fundamentele illusies te worden doorzien. We dienen indringend te kijken naar de diepere mechanismen achter onze overmatige denkactiviteit. De denker in ons zal die illusies niet graag prijsgeven, want hij gedijt zolang bepaalde droombeelden onder de radar van ons bewustzijn blijven.

Er is een mogelijkheid om vanuit een heel ander perspectief te leven dan we gewend waren. Het perspectief van onze thuisbasis van rust, waar je aandacht vrij en beschikbaar is voor het huidige moment. Deze gesteldheid kan worden herkend als onze meest fundamentele natuur.
Deze herkenning betekent het einde van de heerschappij van het denken, een radicale verschuiving: van onrust naar rust, van verwarring naar helderheid.

De workshop wordt gegeven door Erik van Zuydam, auteur van ‘De Ontdekking van het Nu'

Datum zaterdag 26 okt in Noord Straalt
Tijd: 13:00 - 17:00 u
Kosten: € 40
Aanmelden: info@inzicht-nu.nl of 0624655570
Website: www.inzicht-nu.nl