praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Relatie APK - Let love shine 

RELATIE APK
We investeren in het onderhoud van onze huizen en auto’s. We zorgen voor ons lijf door goede voeding en sporten, maar hoe doen we dat eigenlijk met relaties? Vaak hebben we het beeld dat we dat allemaal ‘gewoon maar moeten kunnen’. Maar als we om ons heen kijken zien we dat een fijne verbonden relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

LET LOVE SHINE
Let Love Shine is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen en weer verliefd te worden. Deze dag gaan we kijken naar wat er zo leuk is aan jullie, maar ook naar wat jullie kan helpen om het komende jaar (en daarna) ingesleten patronen en gewoontes op een andere manier aan te pakken en zo dicht bij elkaar te blijven. Juist ook als je elkaar tegenkomt in de hectiek van het leven. Het is een dag vol plezier, inspiratie, echtheid en verbinding.

Aan het einde van de dag loop je naar buiten met stralende ogen, vertrouwen in jullie relatie, inzicht in hoe jullie het samen doen en direct toepasbare tools.

INFO
De volgende datum van deze workshop is nog niet vastgesteld. 
Nieuwsgierig? Meer informatie is te vinden op https://www.jonkhartenziel.nl/let-love-shine-relatie-apk/