praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE  te ontvangen.

Roberta Colombano: the language of Touch.

Roberta Colombano: the language of Touch.

Als massagetherapeut voel ik dat handen een heel oud en krachtig hulpmiddel zijn om te genezen, omdat liefde kan worden gekanaliseerd of uitgedrukt om aan anderen en aan onszelf te geven.
In februari vieren we San Valentijn en hopelijk mogen we weer een massage geven en krijgen. Daarvoor zou ik een heel eenvoudige oefening willen delen.
Zoek een comfortabele plek binnen of buiten huis, let op je ademhaling en plaats een hand op je hart en de andere op een lichaamsdeel dat wat aandacht nodig heeft. Blijf ademen en vraag jezelf af om deze twee delen van het lichaam met elkaar te verbinden. Let op wat er gebeurt. Blijf de positie van de hand zo vaak veranderen als je wilt. Bedank jezelf voor de tijd die je aan jezelf geeft. Voel de dankbaarheid in je lichaam.
Als coach en energy healer bied ik ook online sessies! Dit is mijn website www.bodymindwork.org en schrijf me wanneer je maar wilt. Liefs Roberta