I.v.m. de Corona-maatregelen komen sommige activiteiten te vervallen of vinden plaats met minder deelnemers. 

Check svp vooraf met uw therapeut of docent.

EN: BEKIJK HIER ONS ONLINE AANBOD

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Shiatsu Massage

Weinig energie? Last van stress? Slapeloosheid? Rugklachten? Burnout? Onbegrepen pijnklachten? Dit zijn maar een aantal van de vele klachten die verlicht worden met een Shiatsu-behandeling.

Een Shiatsu-massage biedt verlichting bij acute en chronische klachten, werkt preventief en is ontspannend. Door een shiatsu-massage krijgt het lichaam een impuls die de zelfgenezing op gang brengt. De energiestroom in het lichaam (de Ki) wordt ertoe aangezet om weer in balans te komen. De Ki reguleert en harmoniseert de verschillende lichaamsfuncties. Als de Ki-stroom uit balans of geblokkeerd is, voelen we spanning in ons lichaam of functioneren onze organen minder goed. Ziekte, pijn en vermoeidheid zijn uitingen van verstoring in de balans.

Shiatsu heeft een sterk preventieve werking en geeft het lichaam zijn natuurlijke weerstand en herstelvermogen terug. Daarbij is Shiatsu zeer ontspannend en rustgevend.

Nieuwsgierig? Kom ook ervaren wat Shiatsu voor jou kan doen en maak een afspraak met mij, Erwin Keuning. Op www.shiatsu-fit.nl vindt u meer informatie over de behandeling en over mij. De behandeling vindt plaats bij Noord Straalt. Contactgegevens: info@shiatsu-fit.nl / 06 13593777.

Indien u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u vrijwel zeker (een deel van) de behandeling vergoed bij uw zorgverzekeraar. Zie www.zorgwijzer.nl