praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Shiatsu Massage

Monika Förster

Shiatsu is weldadig te ondergaan. Door zachte, ondersteunende aanraking worden specifieke gezondheidsproblemen verholpen en  de algehele gezondheid en het wel-zijn bevorderd. Shiatsu sessies zijn tegelijkertijd ontspannend en verkwikkend.

 

Shiatsu is werkzaam bij:

 

chronische en acute stress

vermoeidheid, burn out

rug- ,nek- en schouderpijn

RSI en tennisarm

hoofdpijn en migraine

gewrichtsproblemen, spierpijn

problemen met de spijsvertering

PMS,overgangs en menstruatieproblemen

slapeloosheid en slaapritmestoornissen

nervositeit en rusteloosheid


Monika's stijl van shiatsu 

is dynamisch en met aandacht voor het in beweging brengen (remobiliseren) van stagnaties.  Bij een shiatsu behandeling wordt het Ki gestimuleerd om weer vrij te kunnen stromen. Door strekkingen, manipulaties, aanrakingen  en het losmaken van de spieren komt er weer ruimte in een spanningsgebied - maar ook een inbalans van het hele meridiaansysteem wordt hersteld. Door een shiatsubehandeling  krijgt het hele lichaam een impuls dat een zelfgenezingsproces op gang brengt.

Monika bereiken kan via haar website shiatsudansamsterdam.nl.