NIEUW bij Noord Straalt: 
COVID Revalidatie
bij restklachten na Corona

> Direct aanmelden <

Noord Straalt is een warm centrum voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Klik hier om maandelijks ons STRALEND MAGAZINE met nieuws, info en voordeeltjes te ontvangen.

Beperkingen vanwege Corona-maatregelen?
Bekijk ons ONLINE AANBOD

Shiatsu Massage

Monika Förster

Shiatsu is weldadig te ondergaan. Door zachte, ondersteunende aanraking worden specifieke gezondheidsproblemen verholpen en  de algehele gezondheid en het wel-zijn bevorderd. Shiatsu sessies zijn tegelijkertijd ontspannend en verkwikkend.

 

Shiatsu is werkzaam bij:

 

chronische en acute stress

vermoeidheid, burn out

rug- ,nek- en schouderpijn

RSI en tennisarm

hoofdpijn en migraine

gewrichtsproblemen, spierpijn

problemen met de spijsvertering

PMS,overgangs en menstruatieproblemen

slapeloosheid en slaapritmestoornissen

nervositeit en rusteloosheid


Monika's stijl van shiatsu 

is dynamisch en met aandacht voor het in beweging brengen (remobiliseren) van stagnaties.  Bij een shiatsu behandeling wordt het Ki gestimuleerd om weer vrij te kunnen stromen. Door strekkingen, manipulaties, aanrakingen  en het losmaken van de spieren komt er weer ruimte in een spanningsgebied - maar ook een inbalans van het hele meridiaansysteem wordt hersteld. Door een shiatsubehandeling  krijgt het hele lichaam een impuls dat een zelfgenezingsproces op gang brengt.

Monika bereiken kan via haar website shiatsudansamsterdam.nl. 


 

 

 

Erwin Keuning

 

Weinig energie? Last van stress? Slapeloosheid? Rugklachten? Burnout? Onbegrepen pijnklachten? Dit zijn maar een aantal van de vele klachten die verlicht worden met een Shiatsu-behandeling.

Een Shiatsu-massage biedt verlichting bij acute en chronische klachten, werkt preventief en is ontspannend. Door een shiatsu-massage krijgt het lichaam een impuls die de zelfgenezing op gang brengt. De energiestroom in het lichaam (de Ki) wordt ertoe aangezet om weer in balans te komen. De Ki reguleert en harmoniseert de verschillende lichaamsfuncties. Als de Ki-stroom uit balans of geblokkeerd is, voelen we spanning in ons lichaam of functioneren onze organen minder goed. Ziekte, pijn en vermoeidheid zijn uitingen van verstoring in de balans.

Shiatsu heeft een sterk preventieve werking en geeft het lichaam zijn natuurlijke weerstand en herstelvermogen terug. Daarbij is Shiatsu zeer ontspannend en rustgevend.

Nieuwsgierig? Kom ook ervaren wat Shiatsu voor jou kan doen en maak een afspraak met mij, Erwin Keuning. Op www.shiatsu-fit.nl vindt u meer informatie over de behandeling en over mij. De behandeling vindt plaats bij Noord Straalt. Contactgegevens: info@shiatsu-fit.nl / 06 13593777.

Indien u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u vrijwel zeker (een deel van) de behandeling vergoed bij uw zorgverzekeraar. Zie www.zorgwijzer.nl