praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Sisters verwendag 14 april 2019

Deze dag is een voedende verwendag vóór en dóór vrouwen.
In vier workshopsrondes delen we onze kennis en passie. Sommige vrouwen geven een workshop of een behandeling, anderen dragen op een andere manier bij aan deze dag. Ieder mens heeft iets te geven, op welke manier dan ook. Of je nu goed kan masseren, een workshop kan geven of de sfeer in de theeruimte wil verzorgen, iedereen draagt bij wat zij het beste kan. Op deze dag delen we kennis en zorg met elkaar.
Iedere workshopgever of behandelaar heeft 1 uur, en tussen alle workshops in zit 1 kwartier (i.v.m. opbouwen en afbreken).

Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich identificeert als vrouw en minimaal 16 jaar oud is. We dragen deze dag samen. We verzorgen samen de potluck lunch, en zorgen er aan het eind van de dag voor dat we alles weer netjes achter laten. Met z'n allen maken we er een heerlijke dag van!

Dit is de derde keer dat we deze dag houden. De vorige twee keren heeft een ieders verwachtingen overtroffen.
Wat een liefde, verbinding, zorg en draagkracht!

Na het kopen van je kaartje ontvang je binnen enkele dagen een vragenlijst waarop je in kunt vullen of je een workshop of een behandeling wil aanbieden.
Wij proberen alle lieve aanmeldingen een plekje in het programma aan te bieden. Maar soms is iedereen zo enthousiast dat er te veel aanbiedingen binnen komen.
Je kunt dan via de Goodybag sowieso nog reclame maken voor je werk!

Kom je in het programma te staan, dan maken wij reclame voor jou via Facebook, de website van Noord Straalt, de nieuwsbrief van Noord Straalt én het programma boekje dat op de dag zelf wordt uitgereikt.
Heel veel liefs van het enthousiaste Sisters team!

Datum: 14 april 2019
Tijd: 10:00-18:00
Investering: 25 euro via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/sistersverwendag

Mens durf te spelen!
Trudy Schambergen 

Spelen houdt veel meer in dan je zou denken. Als je speelt improviseer je, je verbindt je met wat in je leeft en dat breng je naar buiten. Je bent in het moment en leert te reageren vanuit je hart. Je kijkt en luistert. Spelen vraagt onbevangenheid en zonder oordeel zijn. En last but not least: PLEZIER!
Al zo'n vijfenveertig jaar is mijn beroep dramadocente, regisseur, actrice, zangeres en clown. Intussen heb ik een breed pakket aan ervaring opgebouwd dat ik graag doorgeef. Adem, stem, improvisatie, authenticiteit. Via spel jezelf vinden en stem en uitdrukking daaraan (durven) geven.

(Voor-) geboorte bewustzijn
Jiska van Kasteel 

Deze workshop laat je kennismaken met de invloed van jouw tijd in de baarmoeder en je geboorte op de rest van jou leven. Welke aller eerst imprints zitten in jouw systeem? Hoe vormen deze jouw karakter?
Rootswork is een praktijk voor babytherapie, zwangerschapsbegeleiding en coaching.
www.rootswork.nl

Onderlinge kindermassage
Lottie van Tol 

Onderlinge Kindermassage een heerlijk, ontspannen en respectvol samen zijn.

Wat gebeurt er in je lichaam en je omgeving als je elkaar respectvol AanRaakt?

Welke bijdrage hebben de versjes, verhaaltjes en AanRakingen bij elkaar?

Een leuke interactieve en ontspannen workshop voor professionals en (groot)ouders.

www.wegmetruis.nl

Introductie Raindrop Technique
Anneloes Mulder
 

De Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.
Essential Energy is mijn praktijk waarbij ik voornamelijk met Healing Touch en aromatherapie werk. Daarnaast geef ik o.a. de cursus Raindrop Technique.
www.essentialenergy.nl

Maak je eigen smudgeveer
Marieke Mulder 

Maak met uitsluitend natuurlijke materialen je eigen smudgeveer. Deze mooi versierde veer kan je gebruiken bij het smudgen van jezelf of je omgeving doordat je de rook van bijvoorbeeld salie er mee kan verspreiden.
Ik ben Marieke Mulder eigenaresse van Atelier Veer-Kracht. In mijn atelier maak ik sjamanistische voorwerpen zoals dromenvangers, talkingsticks en smudgeveren van uitsluitend natuurlijke materialen. Ook geef ik workshops waarin cursisten vanuit hun eigen energie een krachtvoorwerp maken.
https://www.facebook.com/veerkracht.marieke

Adem je vrij, workshop Transformational Breath
Annette Fehse 
 

Wil je ook meer ademruimte ervaren, dichter bij jezelf komen, in je kracht komen te staan? In deze workshop kun je ervaren wat Transformational Breath (r) voor je kan doen. Het is een zeer krachtige en tegelijkertijd zachte zelfhelende ademmethodiek. We werken met een intentie, die focus geeft aan je sessie.
Ik werk sinds de oprichting bij Noord Straalt met de adem en coach en train inmiddels 8 jaar al vele honderden ensen hierop. Naast Noord Straalt heb ik ook een eigen praktijk aan huis in Amsterdam Noord. En geef ik communicatietrainingen en teamcoaching in bedrijven. Mijn speerpunten: vitaliteit, arbeids- en levensplezier, en mindfulness.
www.movimiento.nu

Liefde en rouw: de hechting als bron
Annelies Randag 
 

In deze workshop gaan we kijken naar de verschillende hechtingsstijlen en hoe deze doorwerken in relaties, de liefde en rouw.
Ik ben Annelies Randag verliesbegeleidster bij Mindsense. Mindsense staat voor mij voor betekenis geven aan verlies en een balans tussen de 'mind' (geest, hoofd) en 'sense' (gevoel, zintuigen). Een verlieservaring kan enorm veel impact hebben, je kunt verdwalen, maar ook (delen van) jezelf weer terugvinden in rouw.
https://www.mindsense.nu

leren loslaten met FasterEFT
Maaike van Pelt 

Met behulp van FasterEFT kun je angsten, onzekerheid, stress, spanning en negatieve lading loslaten. FasterEFT werkt ook ontzettend goed bij PTSS, het doorbreken oude patronen, rouwverwerking en verslaving. In deze workshop laat ik je ervaren wat FasterEFT voor jou kan betekenen en hoe je deze techniek voor jezelf kunt inzetten.
Ik ben Maaike van Pelt en mijn bedrijf heet Boost Body & Mind. Met mijn bedrijf help ik mensen met allerhande stress-gerelateerde klachten. We gaan naar de wortel van het probleem in het onderbewustzijn en lossen daar het probleem op.
www.maaikevanpelt.nl

De kracht van geur 
Wiebeke Rondeel 

Zijn er veranderingen die je wilt in jouw leven maar heb je steeds excuses (vermijd je het), weerstand, uitstelgedrag, zelf sabotage en je snapt niet waarom? Kom dan langs voor een groepssessie (AFT) De Aroma Freedom gebruikt de aroma en kracht van etherische oliën om een verandering teweeg te brengen van negatieve gedachtes, gevoelens en herinneringen naar een positieve instelling zonder dat het stagneert in angst verlamming of twijfel. Snel, simpel en doeltreffend.

Aromatherapie heeft mijn leven veranderd. Ik ben in balans en geniet elke dag weer van het mooie dat de natuur ons geeft.’ Aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, natuur, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, inspirator.
https://oilovertheworld.nl

Yin voor jou 
Frederieke Calkoen 

Bij deze yin yogales gaan we onze spieren ontspannen en verzachten zodat het bindweefsel gestimuleerd wordt en energie gaat stromen.Vlij je neer op een matje en geef je langzaam steeds meer over aan de zwaartekracht, om in de houding te zinken en te verstillen. En dat wat er aanwezig is met zachtheid en compassie te omarmen.
Na bijna 30 jaar lesgeven aan het jonge kind in het basisonderwijs belandde ik in een burn-out. Yin yoga heeft mij geholpen om te voelen en te accepteren dat wat er in mij leeft. Yin sprak mij zo aan dat ik omgeschoold ben tot yinyogadocent. Tevens coach ik mbv yinyoga, mindfulness, compassie en gesprek.
www.yinvoorjou.nl

De zachte kracht van rozen
Astrid Sneekes 

Maak kennis met de zachte kracht van rozen. Dompel jezelf onder in rozen-energie in een heerlijke meditatie. Leer hoe energetische rozen kunnen helpen bij het afvoeren van energie. Geef en ontvang een rozen-healing.

Astrid is een healer. Ze helpt mensen om zichzelf te helen met behulp van prachtige meditaties, Pleiadisch Lichtwerk en energiewerk. Want als jij de wereld tegemoet treedt vol vertrouwen en licht, inspireer je zomaar anderen om dat ook te doen! 

All-is-One.nl

Afro Sensuel Dance
Gabriëlla Faneyt

Een prachtige reis en communicatie zonder woorden, Bodylangu Dansen op de mooie Klanken van Kizomba en Afro Beats Bodylanguage! Laat je vrouwelijkheid en sensualiteit stralen in mijn workshop.

Mijn naam is Gabriëlla Faneyt en. Mijn bedrijf heet Geluk en Verbinding. Graag neem ik jullie mee op een bijzondere reis waarin je door middel van Yin Yoga, Dans, Mindfullness en Meditatie weer thuis komt en jezelf verbindt met Geluk.
Mensen kunnen mij volgen op instagram. Onder mijn naam : Gabriëlla Faneyt

Een ritueel voor vrouwen: The Power of the Pussy
Pipaluk Andersen

In de oude spiritualiteit over de hele wereld werd ‘the pussy’, en dan met name de baarmoeder, vereerd als de bron waar al het leven uit voortkwam en naar terugkeerde. De ’the pussy’ werd aangebeden als een godin; er werden heilige plaatsen gecreëerd om sjamanen, zoekers en heksen te begeleiden door de portalen van de baarmoeder om zo te leren over de wijsheid van de aarde, het universum en het mysterie van leven en dood. 

 

Nu gaan wij deze wijsheid weer opleven laten! Tijdens dit ritueel maak je verbinding met de wijsheid via je eigen portaal – je ’pussy’ - en ontdek je dat ze een oneindige bron van kennis is en dat haar plezier en genot een gebed is tot God / de Bron / Energie / het Universum / de Aarde / etc.! Aan het einde van deze workshop zul je meer plezier, genot, bevrediging en genoegen in je ‘pussy’ voelen, de oude wijsheid van haar orgastische kracht kennen, en weet je hoe je haar oneindige kennis kunt bereiken en bovenstaand op een eenvoudige en praktische manier kunt toepassen in je dagelijkse leven.

 

PS: Met ‘pussy’ is alles wat deel is van het vrouwelijke geslachtsdeel inbegrepen!


Website: www.pipalukuniverse.com

De kracht van Woorden
Sabina van Heerwaarden

Positief beïnvloeden is een kracht om anderen in een positieve beweging te krijgen. Door bewust gebruik maken van verschillende facetten als lichaamstaal, houding, taalgebruik etc. kun je de ander positief benaderen. Deze workshop richt zich op een klein onderdeel van taalgebruik, namelijk woorden.
 

Ik ben Sabina, 44 jaar, vrouw en moeder van 2 tieners. Door de ervaringen in mijn leven voortdurend te analyseren en te reflecteren is mijn leefregel dat alles bij jezelf begint. Ik geloof in de kracht van mensen, al zien zij deze vaak zelf niet en de oneindige mogelijkheden van mensen. Door handvatten te bieden die voor mij werken hoop ik anderen te helpen in het ontvangen van inzichten die het leven makkelijker maakt.

Kr -8- ig
Caroline Klein 

In deze workshop oefenen we zelfverdediging vanuit een natuurlijke reactie

Ik ben Caroline Klein. Mijn achtergrond is in Krav Maga (Zelfverdediging) sinds 2012.
 

Liefde, Hartsverlangen en Muziek
Estee Makampo 

We beginnen met een ontspanningsconcert. In deze workshop gaan we jouw intenties in de liefde en jouw hartsverlangens verklanken dmv vioolmuziek. Via de vioolmuziek worden jouw intenties geaffirmeerd en de kosmos ingestuurd. Je krijgt hier ook een geluidsopname van!

Vioolspelen doe ik vanuit hart en ziel. Alles wat ik speel is geïmproviseerd en gecreëerd in het moment en helemaal ingetuned.
www.Oerklankconcert.nl

 

 

Bezield Ondernemen in jouw Natuurlijke Ritme
Kayleigh Smith 
 

Wil jij meer rust, helderheid en verbinding met je natuurlijke ritme ervaren in je onderneming? Onze oudste voorouders leefden al met de natuurlijke flow van zaai, groei, bloei, oogst, afronding en wedergeboorte. In deze workshop leer je hoe je jouw leven en werk kunt afstemmen op het cyclische ritme van de natuur, en wat je kunt doen om elke fase maximaal te benutten.

Wild Ondernemen betekent samenbrengen van oude en nieuwe wijsheid. Ik geloof dat wij allemaal in staat zijn de wereld mooier te maken. Wanneer we luisteren naar onze innerlijke stem, ons verbinden met de Wilde Natuur om ons heen, en onze zielenmissie uitdragen in ons werk als ondernemer.
http://dewildeondernemer.nl

Fotografie van de opening en sluiting
Lisa Tulp 

Ik ben Lisa Tulp, 19 jaar. Fotografie is mijn grote passie. In september ga ik starten met de hbo-opleiding toegepaste fotografie en beeldcommunicatie. Ik maak het liefst portretten van dieren, bloemen of mensen. Voor de zomer heb ik mogen fotograferen voor de veteranen dag in Den Haag. Dit was heel erg indrukwekkend! Ook was deze zomer voor mij de eerste keer dat ik foto’s mocht maken voor Reuring (een festival in Purmerend). In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten, muziek te luisteren en te wandelen met de hond in het bos.