praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Sister verwendag

Iedere vrouw heeft iets te geven, op welke manier dan ook. Op deze dag delen we dat met elkaar. Samen maken we er een verwendag van. Deze dag wordt voor en door sisters georganiseerd. We bouwen samen op, maken er een heerlijke dag van en zorgen dat aan het eind van de dag alles weer netjes achter gelaten wordt. Of je nu goed kan masseren, een workshop kan geven of de sfeer in de theeruimte wil verzorgen, iedereen draagt bij wat zij het beste kan. Daarnaast nemen we allemaal iets lekkers mee om te eten tijdens de lunch of tussendoor.

Esther Zwietink is eigenaar van Noord Straalt en de initiatiefnemer van deze dag. Zij vindt het heerlijk om alle vrouwen welkom te heten in haar centrum. Samen met Jos de Winde, Daphne Kramer en Barbara Oud organiseert zij deze dag.

Aan het einde van de dag willen we graag alle vrouwen een goodiebag meegeven. Heb jij iets om bij te dragen aan deze tas? Laat het ons weten!

Met elkaar dragen we hiervoor de kosten voor de huur. We vragen je daarom om een kaartje te kopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/noordstraalt
Mocht achteraf blijken dat de inkomsten hoger zijn dan de kosten, dan verrekenen we dit na het evenement.

Voor wie is deze dag?
We vinden inclusiviteit erg belangrijk. Deze dag is voor iedereen die zich identificeert als vrouw en die minimaal 16 jaar oud is. Noord Straalt is op de eerste verdieping, en er is helaas geen lift aanwezig.

Wil jij je nog aanmelden?
Koop een ticket en stuur een mailtje naar sisters.noordstraalt@gmail.com om te laten weten wat jij bij wil dragen. Maximaal 50 sisters kunnen zich aanmelden.
Nodig gerust meer sisters uit waarvan je denkt dat ze erbij moeten zijn. We zijn heel benieuwd naar alle sisters in Amsterdam!

We staan te popelen. Is het nog steeds geen acht april??

Koop via deze link je ticket:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/noordstraalt