praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE


Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

Sisters verwendag November 2018

De Sisters Verwendag is een voedende verwendag vóór en dóór vrouwen. In vier workshopsrondes delen we onze kennis en passie. Sommige vrouwen geven een workshop of een behandeling, anderen dragen op een andere manier bij aan deze dag. Ieder mens heeft iets te geven, op welke manier dan ook. Of je nu goed kan masseren, een workshop kan geven of de sfeer in de theeruimte wil verzorgen, iedereen draagt bij wat zij het beste kan. Op deze dag delen we kennis en zorg met elkaar.
Iedere workshopgever of behandelaar heeft 1 uur, en tussen alle workshops in zit 1 kwartier (i.v.m. opbouwen en afbreken).

Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich identificeert als vrouw en minimaal 16 jaar oud is. We dragen deze dag samen. We delen de kosten, verzorgen samen de potluck lunch, en zorgen er aan het eind van de dag voor dat we alles weer netjes achter laten. Met z'n allen maken we er een heerlijke dag van! 

Dit is de tweede keer dat we deze dag houden. De eerste keer heeft een ieders verwachtingen overtroffen. Wat een liefde, verbinding, zorg en draagkracht!

Deze tweede keer willen we de workshopgevers meer ondersteunen in hun bekendheid. Dat betekent dat we de workshopgevers met een tekst vermelden op de website van Noord Straalt, op de FB pagina vermelden en dat de namen van iedereen al eerder ophangen op de gang van Noord Straalt. Wij hopen van ganser harte dat deze dag bijdraagt aan een grotere bekendheid van jou, jouw praktijk en of werk.

Aan het einde van de dag willen we graag weer alle vrouwen een goodiebag meegeven. Heb jij iets om bij te dragen aan deze tas? Wil je een blijvende herinnering meegeven van je werk. Laat het ons weten! Je neemt het dan op de ochtend zelf mee. Wij zullen het verdelen over alle tassen.

Let op!
Noord Straalt is op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig. We zijn heel hard aan het sparen voor een traplift. 

Kaarten zijn hier te koop.  

Nadat je je ticket hebt gekocht ontvang je mails waarin je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen. 

Maximaal 50 sisters kunnen zich aanmelden.
Nodig gerust meer sisters uit waarvan je denkt dat ze erbij moeten zijn. We zijn heel benieuwd naar alle sisters in en rond Amsterdam!

Praktische informatie:
Datum: 18 november 2018
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Noord Straalt
Adres: tt. Vasumweg 24A, Amsterdam
Tickets hier te koop voor €20,-
Heb je een vraag? Mail naar sisters.noordstraalt@gmail.com

We staan te popelen. Is het nog steeds geen 18 november?

ThetaHealing
Cora Rijks 
ThètaHealing is een prachtige combinatie van helderziendheid en coachen, een diepe helende methode, die verandering brengt in bijv. werk, relaties, financiën, levensmissie of het algeheel welbevinden.

Ik geef begeleiding en healingen aan diegenen die meer harmonie met zichzelf en hun omgeving willen ervaren, meer zicht willen krijgen op zichzelf en hun rol in het geheel, zodat meer energie, voldoening en liefde voor zichzelf en anderen ontstaat. Bij mij kun je je levensverhaal vertellen en daar orde en duidelijkheid in aanbrengen zodat het in een ander perspectief geplaatst kan worden. Tijdens de begeleiding en healing sluit ik aan bij de persoon die ik tegenover me heb. Iedereen beschikt over voldoende mogelijkheden om eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Mijn rol hierin is inzicht te geven en daarbij te begeleiden en te healen.

____________________________________________________________________________________________

Je geboorte in kaart
Jiska van Kasteel
Tijdens mijn workshop maak je opnieuw kennis met je ervaringen in de tijd in de baarmoeder en tijdens je eigen geboorte. Welke invloed hebben je vroegste imprints nu nog op jouw leven?
 

Rootswork is een praktijk voor babytherapie, zwangerschapscursus en ouderschapsworkshop.

_______________________________________________________________

Een stapje naar een gifvrije leefstijl
Saskia Themen 
www.oliefans.nl

"Happy Feet" Lekkere bruistabletten maken om na een drukke dag te genieten en ontsppannen van een heerlijk geurend voetenbad.

 

Ik ben distributeur van pure etherische oliën. Mijn passie is mensen bewust te maken van het feit dat onze leefstijl nog teveel giftige stoffen bevat.

__________________________________________________________________________________________

Reikibehandeling om te ontspannen
Milcah Kemp 

Ik geef graag behandelingen om mensen te ontspannen. Ik geef tevens reiki op afstand. Ben je druk in je hoofd of kun je moeilijk ontspannen dan raadt ik een behandeling aan.

reikihadalie@gmail.com 

_______________________________________________________________

Mindful MOVE
Anchelle Doets
Je wilt en moet wel bewegen, maar het komt er niet van. De sportschool of hardlopen vind je niet leuk, dan is Mindful MOVE iets voor jou: o.a. wandelen, yoga, ademhalings-, kracht en balansoefeningen en tips voor een gezonde leefstijl. Lekker buiten in een kleine groep.

Integraal Leefstijlcoach, Beweegcoach en Mindful Run Wandelcoach Anchelle Doets van Vitaal 3.0 heeft een passie voor mensen verbinden & in beweging brengen zodat ze zich vitaler en blijer gaan voelen.

_______________________________________________________________

Aroma Sound Healing
Anneloes Mulder en Marieke Mulder
Tijdens deze healing combineren de zussen Marieke en Anneloes, de kracht van essentiële oliën met de klanken van intuïtieve instrumenten. We brengen je hiermee in een diepe ontspanning. Even helemaal tot rust komen in een diepere laag van bewustzijn. Dit activeert het zelfhelend vermogen op alle niveau's.

Als Essential Energy geeft Anneloes Healing Touch en Aromatherapie voor mens en dier. Dit zijn holistische ontspannende behandelingen om het lichaam op alle niveau's te balanceren en je zelfhelend vermogen en weerstand te optimaliseren.

Vanuit haar creatief atelier geeft Marieke workshops waar je je eigen sjamanistisch krachtvoorwerp kunt maken zoals een dromenvager, krachtschild, smudgeveer of praatstok. Ook geeft ze vanuit haar massagepraktijk ontspanningsmassages, Acces Bars en klankschaal massages. Voor meer info: marieke.veer.kracht@gmail.com of 06-20888182.

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________

Ja ik ben... 
Sara Bruinsma 
Laat je zien, neem je plek, met je hele lijf en je eigen stem. Presenteren is een feest als je beseft dat het kan voelen als een goed gesprek met je publiek. Open, eerlijk, rustig, ontspannen, jij op je best!

"Ja, ik ben..." Sara Bruinsma. Ik durf, ik stap op je af, ik nodig je uit, ik neem je mee en ik zeg; wees moedig! Ik ben niet perfect en toch laat ik mezelf zien. Jij bent ook niet perfect en toch zie ik jou.

www.saratraint.nl

_____________________________________________________________________________________________

Access Bars® intro
Lottie van Tol
Access Bars® is een behandeling met liefdevolle aanraking op het hoofd van Access Consciousness®. Tijdens het stromen van de energie door deze zachte aanrakingen laat je onderbewustzijn los wat niet meer bij je past en blijft er een leger, rustiger en ontspannen hoofd over wat weer volop in mogelijkheden kan zien. Tijdens de "Access Bars® intro" wil ik verder ingaan op wat de behandeling inhoud en wat de resultaten kunnen zijn. Tevens gaan we wat energie oefeningen en het begin van Access Bars® met en op elkaar doen zodat ik kan laten zien dat iedereen dit kan leren geven.

Ik ben Lottie oprichtster van Weg met Ruis, gespecialiseerd in het geven van bewustzijn, rust en ontspanning voor alle leeftijden. Ik geloof dat het mogelijk is voor iedereen om te ontspannen en een leeg/rustig hoofd en lichaam te ervaren als we de ruis/onrust weg halen of er mee om leren gaan. Om meer bewustzijn, rust en ontspanning te (leren) ervaren geef ik verschillende 1 op 1 behandelingen op hoofd en lichaam aan alle leeftijden en geef van de Access Bars® behandeling ook de cursus, geef ik de cursus meer BewustZijn door Mindfulness en Meditatie en geef de Rite van de Baarmoeder door. En geef ik verder nog Mindful-les aan basisschool leerlingen en ben ik onderlinge kindermassage trainer.

https://wegmetruis.nl/

_____________________________________________________________________________________________

Verwen jezelf met essentiële oliën
Desiree Botterman en Caroline Waanders

Essentiële oliën worden gewonnen uit de essentie van de stengel of bloem van de plant. Deze oliën hebben helende eigenschappen op fysiek en emotioneel niveau. B.v. pijnbestrijding, emotionele verlichting en ontspanning. In deze workshop geven we informatie over de oliën aan de hand van de olie die jij voor jezelf uitkiest. Vervolgens geef en ontvang je een handmassage met die uitgekozen olie.

Desiree Botterman en Caroline Waanders hebben een grote passie voor essentiële olie. We delen graag de informatie en onze ervaringen met heling met de oliën. Desiree: ik begeleid mensen om weer in hun eigen kracht te komen en te leven wie ze in wezen zijn. Ze weer verbinding te laten maken met hun hart- en zielsverlangen. In mijn begeleiding gebruik ik mijn eigen ervaringen op weg naar bewustzijn, mijn kwaliteiten van helder voelen en weten en ervaar ik de oliën als een waardevolle ondersteuning. Caroline: ik begeleid mensen en organisaties bij het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling door middel van (team) coaching, healing en reading. Mijn intuïtie en de oliën helpen de stagnaties op te lossen die leven met hart en ziel in de weg staan. Leven en Ondernemen met Hart & Ziel is mijn motto.
https://www.happy2dee.nl/

__________________________________________________________________________________________

Effectief communiceren
Sabina van Heerwaarden
Mensen zijn in wezen sociale dieren. In de verschillende relaties passen we ons, ieder op onze eigen manier, aan elkaar aan. Iedereen heeft haar of zijn rol in deze relaties. Soms brengt deze combinatie mogelijkheden en soms onmogelijkheden met zich mee. Door bewust te zijn van je eigen rol en deze in gedrag om kan zetten, zal je zien dat sommige onmogelijkheden toch nog mogelijkheden kunnen worden. Deze training gaat over het herkennen van de rollen en de effecten die deze met zich mee brengen. Er worden handvatten geboden om situaties zelf de baas te zijn!

 

Ik ben Sabina, vrouw van 44 jaar en moeder van twee tieners. Mijn leven staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, balans en harmonie. De zoektocht hiernaar doe ik op mijn eigen wijze, niet altijd de makkelijkste manier. Ik leef zoveel mogelijk bij de stelregel ‘Alles begint bij jezelf’, het helpt mij om zelf regie te houden in mijn leven.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________

Reiki-sessie
Yvonne Oud

Reikie is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen. Reikie energie is een spirituele energie die haar eigen weg gaat en is niet te beïnvloeden door de wil of de geest.  

Yvonne Oud is schoonheidsspecialist en verzorgt diverse behandelingen. Haar salon La Estetista is gevestigd in Purmerend. La Estetista staat garant voor 'uw moment', waarbij u tijdens een behandeling volledig tot rust komt. In een ontspannen sfeer, wordt u met zorg en toewijding behandeld. Even weg van het dagelijkse, een moment voor jezelf, voor de vrouw van nu van elke leeftijd.  
 http://www.la-estetista.nl/


_____________________________________________________________________________________________

 

Zin in Seks?!
Barbara Oud
De ene keer heb je onwijs veel zin in seks, en de andere keer juist helemaal niet. Wat is zin in seks nu eigenlijk? Hoe werkt dat in het lichaam? Is het iets dat je kan beïnvloeden? Tijdens de workshop bespreken we deze en andere vragen op een laagdrempelige en open manier.

Barbara Oud geeft deze workshop omdat ze het ontzettend belangrijk vindt om met vrouwen in gesprek te gaan over seks. Barbara is specialist in seksualiteit, trainer bij Open & Bloot en onderzoeker bij Rutgers. Ze creëert graag veilige plekken voor open gesprekken!

_________________________________________________________________________________________

De kracht van adem 
Annette Fehse, Neletta Bouwman en Richa Adegeest

Je wilt meer ademruimte ervaren, dichter bij jezelf komen, vitaler in het leven staan ... dat kan met de kracht van de adem. In een workshop van anderhalf uur krijg je een introductie in Transformational Breath (r), een liefdevolle zachte ademmethodiek die je zelfgenezend vermogen op diepgaande wijze aanwakkert. Maximaal 8 deelnemers.

Movimiento Training & Coaching is het bedrijf van Annette Fehse, Coach/ Counselor, ademcoach en -trainer, communicatie- en mindfulnesstrainer. Mijn motto is Plezier in beweging, ik nodig jou graag uit om in beweging te komen en je leven voluit te leven.
https://www.movimiento.nu

Ik ben Neletta Bouwman. Ik geef ademworkshops bij Noord-Straalt samen met twee collega ademcoaches. Naast coach ben ik psychomotorisch therapeut, Pesso psychotherapeut en lichaamsgerichte traumatherapeut. De behandeltrajecten vallen onder de vergoede zorg.

https://www.nelettabouwman.nl/

_________________________________________________________________________________________

Vollemaanviering: thema's het hele jaar rond
Mathilde de Vrieze
Al ruim 3 jaar geef ik -Mathilde de Vrieze- volle maanviering op de Zamenhof. Met de maanvieringen geven we aandacht aan de cyclus van het jaar: de groei, bloei, oogst, verval, het stilvallen, een nieuw begin. Steeds met een thema passend bij deze cyclus, voortkomend uit de oude Europese tradities van vóór het christendom. En hoe raakt dat ons eigen ritme? Deze workshop gaan we langs alle thema's van het jaar, de cirkel rond.

Ik ben beeldend kunstenares en zenleraar en heb samen met mijn man een kleine tempel vlakbij het vliegenbos op het Zamenhof-terrein. We zetten ons in om een plek te zijn van beschutting en samenkomen. En ik heb er een heerlijk atelier waar ik ook workshops sumi-e (Japans zenschilderen) geef. 

https://www.dezamenhof.nl/home

_________________________________________________________________________________________

Hooggevoeligheid, je emoties als vriend
Kim Chow 
In deze workshop gaan we kijken naar emoties, die voor een Hsp'er vaak overweldigend kunnen zijn. Wat willen deze emoties jou vertellen? En hoe kun je ze in je voordeel laten werken.

Ik ben Kim Chow, HSP en Burn-out coach. 
Voor meer info: klik hier 

________________________________________________________________________________________

Aroma Freedom Technique - de kracht van geur
Wiebeke Rondeel
Het loslaten van emotionele blokkades door middel van aromatherapie. Je onderbewustzijn beïnvloed 95% van de dag jouw gedrag en beslissingen, terwijl jij in de veronderstelling bent dat je heel rationeel, jouw eigen weg in het leven bepaalt. Wil je vrij komen van ingebakken programmeringsonderdelen (overtuigingen, angsten en beperkende gedachten) waar je last van hebt en waardoor je ontwikkeling en groei geremd wordt? Wist je dat geur hier een belangrijk onderdeel in speelt? Met de werking van etherische oliën en affirmaties kun je deze cellen herprogrammeren.
Voor meer informatie: klik hier

___________________________________________________________________________________________

Ouder-kind reading
Esther Zwietink
Ouderschap is een van de meest lastige taken die er zijn. Je hebt vaak voordat je ouder wordt al een en ander meegemaakt in je leven. Met je eigen kennis en bagage en levenservaring begin je met de opvoeding. 
Je helpt je kind zo goed mogelijk in het opgroeien tot zelfstandig en zelfredzaam mens. Maar wat als het niet zo goed lukt... 
Wat als je je kind niet zo goed begrijpt? 
Dan kan een reading over je kind én jullie gezin een uitkomst zijn. 

Esther Zwietink is medium én dertien jaar docent basisonderwijs. Door op afstand contact te maken met je kind kan Esther veel helderheid scheppen in jullie situatie. Maar door haar lange ervaring in het onderwijs kan ze ook heel duidelijke en praktische handvatten geven. 

www.perlarosa.nl

 

_______________________________________________________________________________________
 

Ontspannende voetmassage
Agnes Deijns 
Ik geef op een zachte ontspannende manier een voet/onderbeenmassage met of zonder gebruik van essentiele oliën.


Mijn naam is Agnes Deijns en ik werk elke week een halve dag als kindermasseur op alle kinderafdelingen van het AMC en geef daar ontspannende massage. Ouders die geinteresseert zijn geef ik les in hoe zij zelf hun kind kunnen masseren.

 

_____________________________________________________________

Vrij spelen: ontdek je speelkracht!
Wilma van Tuyl
Laat je meenemen in wereld van het improviseren. Laat alle ballen even vallen en ervaar de lol van samen spelen. Je gaat naar huis met een brede glimlach en nieuwe inzichten over jezelf en je speelkracht.

Wilma van Tuyl is (TedX) coach, improvisatie speler en storyteller pur sang. Zij brengt de wetten van het improvisatietheater in organisaties en leert anderen speels om te gaan met zaken die op hun pad komen. 


Voor meer informatie: https://wilmavantuyl.nl

_______________________________________________________________________________________

Epileren met touw
Joyce Kemper
Het epileren van de wenkbrauw met een speciale touw techniek .
Joyce van Schoonheidssalon Voldaan is gespecialiseerd in het epileren met touw. De haartjes rondom de wenkbrauwen blijven langer weg en kunnen beter gemodelleerd worden door het toepassen van deze techniek. Dit ten opzichte van het bekendere epileren met een pincet.

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________

Open je hart: liefde geven en ontvangen
Inge van Straalen

Liefde geven en liefde ontvangen. Het klinkt zo simpel. Maar vaak lopen we tegen allerlei beperkingen aan. Waardoor we niet kunnen ontvangen, waardoor we ons hart niet durven te openen. In deze korte workshop gaan we onderzoeken wat ons tegenhoudt werkelijk in volle overgave liefde te geven en te ontvangen.

Inge van Straalen is een healer, leraar, schrijver en inspirator. Ze brengt mensen weer in contact met hun eigen waarheid. Samen met haar heel je de wonden met technieken uit Pleiadisch Lichtwerk, een methode om op een diep niveau je energiesystemen te verlichten. Mensen die hun waarheid leven, verbeteren de wereld!


______________________________________________________________________________________________________________

Reconnective Healing
Annemieke Root 

Heel eenvoudig

Heel puur

Heel natuurlijk

Het is een relatief nieuwe vorm van healing ontdekt door dr.Eric Pearl. 
Het is een zuivere vorm van zelf-herstel waarbij de cliënt zonder aanraking geactiveerd wordt om terug in balans te komen.

Reconnective Healing brengt balans en heelheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Mijn naam is Annemieke Root. Mijn hele leven ben ik al heel gevoelig voor energie en help ik graag mensen en dieren. Enkele jaren geleden kwam Reconnective Healing bij toeval op mijn pad. Het heeft mijn leven veranderd.

Ik ben Certified Practioner Reconnective Healing. Omdat het mij zoveel heeft gebracht, wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat het voor je kan doen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06 17161822 of je kunt een mail sturen naaritheals333@gmail.com
 

______________________________________________________________________________

Je eigen ondernemerschap ondersteund met een vleugje muziek.

Estee Makampo en Jos de Winde

Estee neemt jou met haar muziek mee naar jouw intentie in jouw ondernemerschap.
Jos zal daarbij begeleiden in woorden, zodat jij in een uitermate veilige bedding voor jezelf kunt onderzoeken wat voor jou ondernemerschap is.

Estee: vanuit m'n hart improviseer ik klanken, waarmee ik je in een ontspannende sfeer wil brengen.
Jos: ik vind het heerlijk om mijn Sisters op hun gemak te brengen, zodat zij zich gedragen voelen en kunnen vertellen wat er in hen omgaat.

Iris Moonen

Fotografie tijdens opening en afsluiting

www.irismoonenfotografie.nl

 

Deze maand is het precies vijf jaar geleden dat ik voor mezelf begon als freelance fotograaf. De beeldtaal werd mij met de paplepel ingegoten door mijn vader, een verwoed amateurfilmer.
Enerzijds werk ik regelmatig voor grote bedrijven, cq organisaties en maak ik sfeerimpressies van hun congressen, anderzijds portretteer ik zzp’ers en hun bedrijf. Die afwisseling houdt het boeiend!
Momenteel werk ik aan een opdracht van een Nederlandse projectontwikkelaar en maak ik sfeerfoto’s van zijn vakantiewoningen in Oostenrijk. Sinds 1 september ben ik in Amsterdam Noord komen wonen, een fotogenieke omgeving waar altijd van alles te doen is. De 'Sisters Verwendag' leek me een mooie gelegenheid om andere stralende vrouwen te ontmoeten. Tot 18 november!