praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

The Halo experience 

Geleide Meditatie; Healing Sessies met live muziek

 

The HALO Experience is een unieke, transformerende reis bestaande uit twee live sessies met o.a. een geleide meditatie, Source Healing, Subconscious Mind Clearing en live muziek met handpan en zang.

Mathieu Iking en Eyra Moon van Source Healing Ibiza touren 5 tot 12 september weer door het land met The HALO. Vrijdagvond 9 september staan ze bij ons in Noord Straalt.

Tijdens deze helende reis liggen of zitten de deelnemers op een matje terwijl Mathieu rondloopt en Source Healing faciliteert. Deze helende frequenties ruimen blokkades op en activeren het zelfhelende vermogen van het lichaam om daar waar nodig balans te brengen. Tevens activeert het de lichtcodes in je DNA, waardoor je gaven, talenten en vaardigheden aangezet kunnen worden.
Tijdens deze sessie geeft Eyra Sound healing met haar stem en de helende vibraties van de handpan, waardoor de sessie aanvoelt alsof je in een hoog trillingsfrequentie badje ligt.

Na de sessie is er gelegenheid om je ervaring te delen.
Dan volgt een korte pauze om even te gronden.

Tijdens de tweede sessie verzorgt Eyra een geleide meditatie die veel meer is dan dat. Tijdens deze frequentie booster ga je op reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie tuned ze in om te zien welke overtuigingen en blokkades opgeruimd willen worden en worden universele waarheden op diep niveau geïntrigeerd.
Ondertussen faciliteert Mathieu Source Healing die meer op zielsniveau en Quantum niveau werkt. De combinatie van werken met zowel de mind als het lichaam en je energieveld maakt dat de transformatie op vele lagen voelbaar is. Ons lichaam kan zich opgelucht voelen en vrij, omdat lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transmuteren en hogere vibraties binnen gebracht worden. Hierdoor verhoog je je trillingsfrequentie en kom je als het ware in een nieuwe tijdlijn terecht. Eentje waar andere mensen, banen en situaties zijn met dezelfde trilling en die aansluiten bij je life purpose. Hierdoor zal je
meer flow ervaren en plezier beleven. Je trillingsfrequentie verhogen in groepsverband is tevens enorm krachtig. De precieze impact ervan is onmeetbaar.
Mathieu en Eyra nodigen je dan ook graag uit om dit te komen ervaren. Niet alleen voor jezelf, want het opruimen van stagnerende energie en oude overtuigingen en het activeren van je talenten en gaven werkt ook door op je kinderen en de rest van de wereld.


Datum: 9 september 
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Transformatie waarde: 65 euro
Tickets: klik hier 

Op zaterdagochtend 10 september faciliteert Eyra bij ons ook nog een introductie ochtend en demonstratie 'intunen' voor trainers en coaches die interesse hebben voor de verdiepingstraining Discover Your Truth. Voor meer info kun je ook terecht op bovenstaande link.