praktijk ruimte huren, ik zoek praktijkruimte, praktijkruimte Amsterdam, praktijkruimte huren Amsterdam Noord, workshopruimte huren, workshopruimte huren Amsterdam Noord , zaalhuur Amsterdam Noord, ik wil huren in Amsterdam, spiritueel centrum huren Amsterdam, Amsterdam Noord, ruimte huren Amsterdam Noord

Lees hier ons jongste
STRALEND MAGAZINE

Wil je maandelijks ons nieuws ontvangen?
Schrijf je dan HIER in

The power of Prayer door Myrthe Bruinzeel 

Prayer is een prachtige manier om meer in afstemming te leven. En de wetenschap laat zien: het werkt!
Afstemming op jezelf en afstemming op de Bron.
Op deze dag gaan we kijken naar wat de wetenschap zegt over de kracht van Prayer, maar nog veel belangrijker : We gaan het zelf ervaren.
We kijken naar hoe je een mooie prayer vanuit het hart kan laten stromen, leren hoe je mag gaan ontvangen en als er tijd genoeg is sluiten we de dag af met een mooie blessing cirkel.
Durf jij je ideeen over gebed en kerk los te laten en te leren hoe Prayer een prachtige spirituele oefening is? Dan ben je van harte welkom op deze bijzondere dag.

Op deze dag versterk je jouw verbinding met de Bron, leer je mooie Prayers en Blessings maken. Je leert over Overgave, afstemming, ontvangen en gedragen worden.

Datum 26 januari 2024
Tijd: 10- 16 uur
Adres: Noord straalt, tt Vasumweg 24D, Amsterdam
Investering 95 euro

Aanmelden: klik hier. 

Over Myrthe Bruinzeel: 

Myrthe Bruinzeel

"Het contact met andere mensen is voor mij altijd belangrijk geweest. Van kleins af aan was ik op zoek naar verbinding van hart tot hart. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut ontdekte ik dat ieder mens een verhaal heeft en merkte ik dat juist die verhalen vaak nog meer mijn aandacht genoten dan de klacht waarvoor men bij mij kwam.

In 2006 kwam het mediumschap op mijn pad. Dit was voor mij als een gevoel van thuiskomen. Een medium is een storyteller en vertelt het verhaal van levens die eens verbonden waren. Hier kon ik mijn interesse in de werkelijke mens helemaal kwijt en leerde ik de verhalen van mijn klanten en hun overleden dierbaren op ontroerende wijze te vertellen.

Omdat ik heel nuchter van aard ben, heb ik gekozen voor het Engels mediumschap, waarbij wordt uitgegaan van het leveren van bewijs over de overledene. Om me zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen volgde ik o.a. lessen aan het Arthur Findlay College in Stansted. Tevens ben ik lid van de SNU.UK"